Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie roz cu trenă. Vedeta din “Flăcările Destinului”, într-o apariție spectaculoasă

Publicat pe 20.05.2022 la 14:54 Actualizat pe 20.05.2022 la 15:12

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie roz cu trenă și s-a lăsat fotografiată în cadrul unui eveniment important. Vedeta din "Flăcările Destinului, într-o apariție spectaculoasă.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză închisă la culoare, zâmbește și are coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în rolul din "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual și reușește cu fiecare apariție să fure privirile tuturor. Și de această dată rezultatul a fost același. Vedeta a îmbrăcat o rochie roz cu trenă și a pășit pe covorul roșu ca o adevărată prințesă din povești.

Fanii au reacționat imediat la fotografiile postate în mediul online și nimeni nu a rămas indiferent la ceea ce protagonista din “Flăcările Destinului” a avut de oferit.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie roz cu trenă

Dilan Çiçek Deniz i-a luat încă o dată prin surprindere atât pe fani, cât și pe cei prezenți în cadrul evenimentului organizat de o celebră marcă de înghețată. Actrița a purtat pe covorul roșu o rochie roz scurtă ce i-a lăsat la vedere bustul generos. Cu toate acestea, ceea ce a reușit să fure fiecare privire a fost trena pentru care aceasta a optat drept accesoriu.

Ca o adevărată prințesă din povești, aceasta a fost plină de fundițe de culoare roz, dar și de o glugă de aceeași culoare. Pantofii cu toc nu au putut să lipsească din peisaj, aceștia fiind de aceeași culoare ca întreaga ținută. Desigur că nuanțele au fost diferite, însă toate s-au încadrat perfect în tot întregul pe care ținuta actriței l-a format.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca și coafură, Dilan Çiçek Deniz a optat pentru o coadă simplă, de cal, prinsă în vârful capului. Două șuvițe au fost lăsate de-o parte și de alta a feței. Machiajul a fost unul simplu, așa cum vedeta i-a obișnuit până acum pe fani. În seria de fotografii se poate observa cu ușurință un detaliu minor, dar de efect, pe care rochia l-a avut. O fundă uriașă a fost realizată în spatele rochiei.

“Ce zi specială la plaja Magnum. Îi mulțumesc echipei mele, le mulțumesc tuturor.”, a scris vedeta în dreptul secțiunii de comentarii. Fanii nu au întârziat să apară cu aprecieri, acestea fiind de ordinul miilor.

Cel care a lăsat primul comentariu a fost chiar logodnicul actriței, Thor Saevarsson. Acesta i-a impresionat pe internauți: “Frumoasa mea logodnică.”

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

După ce o bună perioadă de timp și-au etalat relația în văzut lumii, cei doi îndrăgostiți au făcut public anunțul logodnei. Thor Saevarsson a cerut de soție pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz într-un mod de-a dreptul romantic. Pe podul Bosfor, acesta a ținut să-i ceară mâna iubitei sale.

Ulterior, mai multe fotografii postate în mediul online au făcut deliciul telespectatorilor, iar dragostea lor a continuat de atunci și mai intens. Atât în cadrul sărbătorilor de iarnă, cât și la evenimente mondene, cei odi au fost văzut ne nenumărate ori împreună. De fiecare dată și-au exprimat dorința de a deveni soț și soție cât mai repede.

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, cu peste 4 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde își postează de fiecare dată momentele inedite atât din vacanțele petrecute alături de partener, cât și de pe platourile de filmare.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie roz cu trenă. Vedeta din “Flăcările Destinului”, într-o apariție spectaculoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x