Dilan Çiçek Deniz a postat o fotografie emoționantă alături de părinții ei. Care este povestea de viață a vedetei

Publicat pe 10.05.2022 la 11:38 Actualizat pe 10.05.2022 la 12:28

Dilan Çiçek Deniz a postat o fotografie emoționantă alături de părinții ei, iar fanii au reacționat imediat. Care este povestea de viață a vedetei și cum a reușit să aibă succesul mult visat.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie roșie, are părul prins într-o coadă de cal și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz, în rolul din "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz și-a uimit fanii cu cea mai nouă postare din mediul online, asta pentru că imaginea îi aduce în prim-plan chiar pe părinții vedetei. Aceasta se află alături de cele mai dragi persoane din viața sa într-o ipostază inedită.

Se numără printre cele mai de succes vedete la momentul actual și nu mai este niciun dubiu că rolurile sale au ajutat-o să ajungă pe primele locuri în topurile internaționale. Cu toate acestea, actrița își aduce deseori aminte de vremurile de odinioară, atunci când succesul îi era străin.

Dilan Çiçek Deniz a postat o fotografie emoționantă alături de părinții ei

Dilan Çiçek Deniz a devenit cunoscută datorită rolurilor sale în seriale precum “Flăcările destinului” și “Legea familiei”. Ulterior, aceasta a făcut parte din două proiecte digitale alături de Burak Deniz și alți actori de renume din Turcia. Alături de îndrăgitul actora jucat în producția Yarım Kalan Aşklar, dar și în filmul Gidenler.

Pentru Gidenler vedeta și-a vopsit părul blond, iar această schimbare de look i-a uimit fani. Aceștia au avut păreri împărțite despre alegerea sa, însă în cele din urmă Dilan Çiçek Deniz a revent la culoarea sa naturală. A debutat ca model, însă cariera de actriță i-a adus un nume în lumea întreagă și a făcut-o cunoscută în multe țări din Europa, dar și alte continente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai nouă producție în care va juca se numește Kusursuz Kiracı, acolo unde va interpreta rolul “Mona”. Alături de Serkay Tütüncü va avea rolul principal, însă aceasta nu a oferit niciun detaliu suplimentar legat de această schimbare.

Între filmări, Dilan Çiçek Deniz obișnuiește să-și încânte fanii cu fotografii emoționante care îi au ca protagoniști chiar pe părinții săi.

“Au divorțat când eu aveam 8 ani, dar au rămas prieteni buni. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot. Sunteți familia mea și vă sunt recunoscătoare pentru felul în care m-ați crescut. Vă iubesc foarte, foarte mult.”, a scris Dilan Çiçek Deniz pe contul personal de Instagram.

Dilan Çiçek Deniz, o poveste de viață

Odată cu postările făcute de vedeta din “Flăcările destinului” în mediul online, fanii au putut vedea o altă latură a sa, mult mai sensibilă. De altfel, au putut constata că frumusețea pe care aceasta a dobândit-o este trăsătură de familie. În amintiri, mama sa apare cu o siluetă ca trasă prin inel, suplă și cu părul lung, brunet, ondulat.

Cunoscută ca „Rüya Yıldırımlar” din „Flăcările destinului” , aceasta este la fel de iubită și în viața reală. Pe contul personal de Instagram, Dilan Çiçek Deniz are peste 4 milioane de fani, dar și 448 de postări la momentul actual. Aceasta este o adeptă a rețelelor sociale și continuă să-i uimească pe internauți cu ipostaze inedite, atât din campanii personalizate, cât și din viața reală.

Dilan Çiçek Deniz și-a început drumul artistic încă de când era mică, iar la 15 ani și-a făcut publică prima carte de poezii. A primit de-a lungul timpului nenumărate premii pentru cariera sa, iar în prezent atât viața personală, cât și cariera artistică merg pe o pantă ascendentă.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a postat o fotografie emoționantă alături de părinții ei. Care este povestea de viață a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x