Dilan Çiçek Deniz a strălucit într-o rochie neagră cu paiete. Vedeta din “Flăcările destinului” a participat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Publicat pe 07.09.2022 la 12:22 Actualizat pe 07.09.2022 la 13:09

Dilan Çiçek Deniz a strălucit într-o rochie neagră cu paiete în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Vedeta a fost apreciată încă o dată pentru gusturile sale în materie de fashion.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză verde închis cu mâneci lungi și are părul prins într-o coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A demonstrat de-a lungul timpului că se poate mula pe orice fel de personaj, de la cele din seriale turcești până la cele descoperite în piese de teatru. Pe lângă actorie, vedeta din “Flăcările destinului” este pasionată de modă și o arată în cel mai simplu mod, în mediul online.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” a strălucit într-o rochie neagră cu paiete

Dilan Çiçek Deniz este recunoscută publicului pentru rolul său din “Flăcările destinului”. A reușit să-și creeze o imagine atât pe rețelele sociale cât și pe micile ecrane, acolo unde a mai fost văzută și în “Legea familiei”. Dacă pe plan profesional se arată extrem de mulțumită, același lucru îl putem spune și despre viața personală a sa. Urmează să se căsătorească cu regizorul islandez Thor Saevarsson și face publice fotografii cu acesta de fiecare dată când are ocazia.

Este o prezență constantă pe pagina personală de Instagram, acolo unde a strâns până acum peste 5 milioane de fani din toată lumea. Cea mai recentă postare a sa o arată pe covorul roșu în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, acolo unde au participat multe nume importante din industrie. Vedeta din “Flăcările destinului” a purtat o rochie neagră, lungă, cu paiete, dar cu un decolteu adânc. De asemenea, ținuta nu a avut nevoie de bretele pentru a fi susținută. Coafura a fost una simplă, Dilan Çiçek Deniz optând pentru un coc, la care a adăugat și două șuvițe lăsate liber pe față.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Machiajul nu a fost deloc strident, iar chipul i-a fost luminat de către frumusețea naturală. Ca și accesorii, Dilan Çiçek Deniz a optat pentru cercei simpli, lungi, iar pe deget a purtat celebrul inel de logodnă primit de la partenerul său. Fotografiată de profesioniști, actrița nu a putut decât să zâmbească și să-și arate trupul perfect. Un detaliu a reușit să atragă însă atenția tuturor prezenți în cadrul Festivalului, asta pentru că tatuajul pe care și l-a imprimat pentru totdeauna a fost lăsat la vedere. Acesta este simbolul unui fulger, iar Thor Saevarsson poartă unul identic.

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu cel mai nou rol al său

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu cel mai nou rol al său în serialul “Kusursuz Kiracı”. Alături de actorul Serkay Tütüncü, aceasta surprinde atât în mediul online, acolo unde primește nenumărate comentarii, cât și pe micile ecrane. Cu toate acestea, potrivit Seriesturkish.com, vedeta nu a scăpat de criticile celor ce o urmăresc.

“Haideți să ajungem la o problemă reală a serialului pe care îl privim. Cum știm că Mona este un bun jurnalist? Din spusele lui Yakup. Ai căutat toți locuitorii care au venit în chirie? Ești o jurnalistă adevărată, Mona, poți să o faci.”, “Ce dragoste pentru munca ta, scrii știrile în timp ce te afli în spital. Deci dacă Yakup nu ne spunea, nu știam că Mona este o jurnalistă ciudată.”, au fost doar câteva dintre comentarii, potrivit aceleiași publicații din Turcia.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a strălucit într-o rochie neagră cu paiete. Vedeta din “Flăcările destinului” a participat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x