Dilan Çiçek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris. Vedeta călătorește singură

Publicat pe 21.12.2022 la 20:06 Actualizat pe 21.12.2022 la 20:22

Dilan Çiçek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris. Vedeta călătorește singură.

Dilan Cicek Deniz poartă o bluză închisă la culoare și stă întoarsă

Dilan Çiçek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris

Happy Channel

Dilan Cicek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite femeie din Turcia la momentul actual. A format un cuplu cu Thor Saevarsson, un producător islandez. Cu toate acestea, vedeta din “Flăcările destinului” a luat decizia de a se despărți de partenerul său din cauza geloziei. Cei doi au tatuaje identice în zona pieptului.

Dilan Cicek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris

Faimoasa protagonista din “Flăcările destinului” și “Legea familiei” nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un icon în Turcia și a reușit să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă. Urma să se căsătorească și să îmbrace rochia de mireasă pentru prima oară, însă a luat decizia de a rupe relația cu Thor Saevarsson din cauza geloziei acestuia. La scurt timp, vedeta a postat o fotografie alături de celebrul Burak Deniz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au lucrat împreună în cadrul unui proiect, iar primele imagini au apărut deja pe pagina de socializare a vedetei. Are peste 5 milioane de fani ce o urmăresc pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe Dilan Cicek Deniz într-un hotel în Paris. Îmbrăcată într-o bluză verde ce îi lasă bustul la vedere, protagonista din “Flăcările destinului” își arată încă o dată tatuajul identic cu al fostului partener.

“2 zile în Paris. Doar eu”, a scris actrița în dreptul descrierii. Fanii au ținut să-i aprecieze îndrăzneala încă o dată și au lăsat sute de comentarii cu privire la ținuta sa. Coafura a fost reprezentată de o coadă împletită ce i-a lăsat la vedere chipul luminos.

“Nu vreau să fiu parte din proiectele ale căror număr de fani este unul discutabil. Vreau să mă implic în cele care reușesc să-mi facă inima să bată și să mă facă fericită. Până acum am ales astfel de proiecte care au reușit să mă facă să mă simt bine. De aceea, rezultatele sunt foarte bune. Vreau să mă implic în cât mai multe astfel de idei.”, a mărturisit într-un interviu recent.

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz apar îmbrățișați în mediul online în cele mai noi fotografii

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz colaborează pentru un nou serial lansat la momentul actual în Turcia. Cei doi au apărut împreună pe rețelele sociale, într-o ipostază care a ridicat nenumărate semne de întrebare, asta pentru că imaginea a apărut la scurt timp după despărțirea actriței. Aceasta a purtat o rochie neagră cu decolteu și s-a lăsat în brațele colegului său de platou.

“Arătați bine, cum a reușit Burak să o ia în brațe”, “Frumoasă”, „Minunată”, „Ai un zâmbet pe față ce se vede de departe”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Mai mult de o mie de fani au simțit nevoia să lase câteva cuvinte pentru îndrăgita vedeta. Deși și-a lăsat la vedere doar decolteul, aceasta a reușit să strălucească fără doar și poate. Nu este prima oară când Dilan Cicek Deniz reușește să capteze privirile tuturor.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz apare cu bustul la vedere într-o fotografie realizată în Paris. Vedeta călătorește singură

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x