Dilan Çiçek Deniz, declarații de pe covorul roșu. Ce spune actrița din “Flăcările destinului” despre viitoarele proiecte

Publicat pe 05.06.2022 la 20:00 Actualizat pe 05.06.2022 la 14:53

Dilan Çiçek Deniz a vorbit recent despre planurile profesionale de viitor, dar și despre iubitul său, Thor Saevarsson. Cum a decis actrița din “Flăcările destinului” să facă o schimbare drastică de look.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins și vorbește la telefon

Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz a făcut primele declarații de pe covorul roșu în acest an și a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre relația actuală cu Thor Saevarsson. Cei doi urmează să se căsătorească, iar fanii au rămas surprinși atunci când au aflat.

De asemenea, vedeta din “Flăcările destinului” a decis să-și facă o schimbare drastică de look și a postat imaginile în mediul online.

Dilan Çiçek Deniz, declarații de pe covorul roșu

Dilan Çiçek Deniz a primit recent o propunere inedită din partea iubitului ei, Thor Saevarsson. Acesta a cerut-o în căsătorie în cel mai inedit mod cu putință, iar inelul a fost imediat postat pe pagina de socializare a vedetei. Ulterior, în luna decembrie, aceștia au făcut o călătorie în Islanda, pentru a-i vizita pe părinții bărbatului.

După o vacanță binemeritată, Dilan Çiçek Deniz și-a surprins fanii cu cele mai recent postări de pe contul personal de Instagram. Aceasta și-a făcut o schimbare drastică de look și s-a vopsit blondă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz a făcut primele declarații de pe covorul roșu, acolo unde a participat în cadrul “Stars of the year” ce s-a ținut la „Yıldız Technical University”. De asemenea, actrița a câștigat un premiu important în carieră.
“Acest premiu înseamnă mult pentru mine. Este pentru voi. E ceva extrem de real și frumos.”, a mărturisit Dilan Çiçek Deniz, conform Seriesturkish.com. Aceasta a vorbit despre decizia de a-și schimba look-ul.

“Voi reveni la culoarea naturală peste câteva luni.”, a mai spus vedeta. Aceasta face parte din producția “Ozan Açıktan”. Filmările pentru lungmetraj vor începe pe 14 februarie 2022. Cât despre căsnicia cu Thor Saevarsson, aceasta a menționat că evenimentul a fost programat pentru această vară, însă nu se știe o dată exactă având în vedere programul încărcată de muncă pe care amândoi îl au în această perioadă.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, despre relația cu Thor Saevarsson

Dacă până acum Dilan Çiçek Deniz nu a menționat data căsniciei, fanii au bănuit că cei doi îndrăgostiți și-au unit deja destinele, asta pentru că vedeta din “Flăcările destinului” a optat pentru o nouă schimbare de look.

Cu toate acestea, motivul real a fost dezvăluit chiar de actriță și astfel supozițiile au fost eliminate. Dilan Çiçek Deniz și-a liniștit fanii și a mărturisit că motivul pentru care s-a vopsit a fost unul strict profesional.

Internauții au mai observat totuși un detaliu, asta după ce Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson au început să se adreseze unul altuia în mediul online cu apelativele “soțul meu”, “soția mea”. De fiecare dată când a avut ocazia, actrița din “Flăcările destinului” a subliniat faptul că motivul pentru care s-a vopsit a fost legat de noul său rol.

Premiul pe care Dilan Çiçek Deniz l-a primit a fost din partea studenților, iar încântarea pe care aceasta a avut-o pe scenă, s-a văzut cu ochiul liber și în mediul online. Vedeta a primit peste 2 mii de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri.

“Felicitări”, “Ești așa de frumoasă”, “Totul este perfect la tine”, “O prințesă Disney”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, declarații de pe covorul roșu. Ce spune actrița din “Flăcările destinului” despre viitoarele proiecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x