Dilan Çiçek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă. Ce costume a îmbrăcat vedeta din “Flăcările destinului”

Publicat pe 23.12.2022 la 13:10 Actualizat pe 23.12.2022 la 13:48

Dilan Çiçek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă. Ce costume a îmbrăcat vedeta din “Flăcările destinului”.

Dilan Cicel Deniz poartă părul prins într-o coadă de cal

Dilan Cicek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă

Happy Channel

Dilan Cicek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze datorită rolului său din “Flăcările destinului” dar și datorită celui din “Legea familiei”. A impresionat de fiecare dată pe micul ecran, însă a ținut să încerce și o altă experiență în cariera de actriță așa că a jucat în piesa “Amadeus”.

Dilan Cicek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă

Este recunoscută pentru rolurile sale pe micul ecran în seriale turcești, însă de data aceasta Dilan Cicek Deniz a venit cu o surpriză inedită pentru fani. Dintre cei norocoși au ținut să o vadă pe scenă, în cadrul primei sale piese de teatru “Amadeus”. Dacă de obicei apare în fața telespectatorilor cu părul lung, închis la culoare, acum s-a arătat cu o perucă blondă din perioada marelui creator Amadeus Mozzart. Este binecunoscut faptul că Dilan Cicek Deniz postează fotografii provocatoarea în mediul online, însă de această dată a ținut să lase la vedere momente din culise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima fotografie o dezvăluie într-o rochie mov cu decolteu ce îi lasă la vedere bustul. Aici vedeta nu poartă sutien, însă nu se poate observa atât de ușor tatuajul său. Machiajul este unul specific anilor acelora. De asemenea, o găsim pe vedetă purtând o rochie roz scurtă și râzând. Dilan Cicek Deniz știe întotdeauna cum să cucerească publicul, însă nu a reușit să-l țină de partea sa pe producătorul islandez Thor Saevarsson. Cei doi s-au despărțit din cauza geloziei bărbatului. Urmau să se căsătorească, însă planurile le-au fost anulat după ce o lungă perioadă de timp a fost dedicată proiectelor profesionale.

Se pare că cei doi trec acum printr-o criză legată de tatuajele similare pe care au ținut să le imprime pe piele pentru totdeauna. Dilan Cicek Deniz a postat recent doar fotografii în care și-a lăsat la vedere bustul, dar și semnul de fulger identic cu cel al fostului partener.

Thor Saevarsson a rugat-o pe Dilan Cicek Deniz să nu dea uitării relația lor

După ce Dilan Cicek Deniz s-a lăsat fotografiată într-o rochie cu decolteu, Thor Saevarsson a publicat un mesaj pe pagina personală de Instagram. Acesta și-a rugat fosta parteneră să nu își șteargă tatuajul.

“Every era: Forever” – “Fiecare eră – pentru totdeauna”, a scris acesta pe pagina sa. Producătorul s-a arătat gelos pe tot parcursul relației cu Dilan Cicek Deniz și de aici a survenit despărțirea. Cei doi urmau să-și unească destinele, însă drumurile le-au fost separate înainte ca acest lucru să devină posibil. Nu este pentru prima oară când actrița din “Flăcările destinului” poartă haine provocatoare, însă de fiecare dată a păstrat decența în ceea ce privește viața privată.

S-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia. Mama și tatăl său au lucrat de-a lungul timpului ca profesori și s-au despărțit când aceasta avea doar 5 ani. A studiat teatru timp de trei ani pe vremea când era elevă de liceu. La doar 7 ani a primit un premiu pentru performanțele sale și în adolescență a scris o carte de poezii.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă. Ce costume a îmbrăcat vedeta din “Flăcările destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024. Fecioarele au nevoie de timp de gândire pentru a lua decizii bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Silviu a trecut la limită probele de recrutare şi a ajuns militar. Ce salariu va primi la început
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în „raiul milionarilor”. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
MediCOOL
Cum îți dai seama că ai pietre la fiere: simptome și tratament
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Ceaiuri care pot arde grăsimea abdominală. Cum te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x