Dilan Cicek Deniz din “Flăcările Destinului”, în România pentru un proiect aparte. Cine o însoțește pe actriță

Publicat pe 05.12.2021 la 15:36 Actualizat pe 05.12.2021 la 16:26

Frumoasa actriță Dilan Cicek Deniz a postat o fotografie în online care i-a luat prin surprindere pe fanii din România. Aceasta s-a fotografiat chiar în țara noastră, călătorind aici pentru un proiect aparte. Vedeta din “Flăcările Destinului” nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei, Thor Saevarsson.

Dilan Cicek Deniz poartă o rochie scurtă și are părul prins în coadă de cal

Dilan Cicek Deniz a participat la ziua de naștere a lui Mehmet Koruturk în anul 2018

Getty Images

Dilan Cicek Deniz, frumoasa actriță din “Flăcările Destinului”, este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Are o carieră înfloritoare, dar și un iubit pe măsură care o răsfață de câte ori are ocazia. Thor Saevarsson face și el parte din lumea vedetelor, fiind director de film, așa că celebritatea nu îi este străină nici bărbatului.

Cei doi îndrăgostiți petrec de fiecare dată împreună, dar nu uită să le arate fanilor cât de mult se iubesc. Recent, cei doi s-au fotografiat într-o locație inedită care i-a luat prin surprindere pe fanii din România.

Dilan Cicek Deniz din “Flăcările Destinului”, în România pentru un proiect aparte

Dilan Cicek Deniz și iubitul ei, Thor Saevarsson, s-au fotografiat pe Transalpina. Cei doi au avut parte de câteva filmări de vis chiar în România.

Fanii nu au putut scăpa această oportunitate de a-i comenta vedetei chiar în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram.

“Pe set, de data aceasta în spatele camerelor.”, a scris Dilan Cicek Deniz în dreptul fotografiei. Artista a menționat că se află pe Transalpina.

“Cea mai frumoasă persoană, în toate sezoanele.”, “Doamne”, „În numele lui Dumnezeu, acesta este un înger sau este un vis”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Peste o mie de mesaje, dar și 170 de mii de aprecieri a primit Dilan Cicek Deniz în dreptul postării de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumoasa actriță din “Flăcările Destinului” are peste 4 milioane de fani în online, acolo unde aceștia așteaptă de fiecare dată încă o apariție de excepție a acesteia.

Într-o altă fotografie recentă, Dilan Cicek Deniz apare cu codițe în tot părul, dar și cu un machiaj de seară care îi scoate în evidență ochii mari. Bijuteriile pe care le poartă la gât sunt atracția principală, asta pentru că actrița este văzută mai mereu purtând haine și bijuterii care nu ies în evidență.

Dilan Cicek Deniz, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia

Dilan Cicek Deniz s-a născut în 1995, dar în ciuda vârstei a reușit până acum să apară în producții de succes, dar și să-și construiască un nume important în industria modei.

A fost încoronată drept Miss Turcia în 2014 și și-a reprezentat țara la Miss Unviers în 2014, însă a fost descalificată. Este cunoscută ca “Sena”, din “Legea Familiei”, dar rolul care i-a adus notorietatea a fost cu siguranță „Rüya”, cel din serialul “Flăcările Destinului”.

“Flăcările Destinului”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

S-a născut în Sivas intr-o familie de profesori. A studiat actoria încă din liceu, mereu având o afinitate pentru această meserie. Chiar dacă a ajuns și pe podium, acolo unde și-a reprezentat țara cu mândrie, Dilan Cicek Deniz a știut mereu că locul ei se află pe platourile de filmare.

De mică a fost atrasă de artele frumoase, iar la vârsta de 15 ani actrița a scos și o carte de poezii. Se numără la momentul actual printre cele mai talentat și iubite vedete din Turcia, iar pe rețelele de socializare este una dintre cele mai umărite actrițe din țara sa.

În articolul

Dilan Cicek Deniz din “Flăcările Destinului”, în România pentru un proiect aparte. Cine o însoțește pe actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x