Dilan Çiçek Deniz din "Legea familiei" a îmbrăcat o uniformă de școlăriță, dar fanii au observat altceva. Cum arată vedeta astfel

Publicat pe 17.06.2022 la 12:47 Actualizat pe 17.06.2022 la 13:22

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o uniformă de școlăriță, însă fanii au obsevrvat altceva. Cum arată vedeta din "Legea familiei" într-o ținută aparte.

Dilan Çiçek Deniz poartă o cămașă închisă la culoare și se uită într-o parte

Dilan Çiçek Deniz din "Legea familiei"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a reușit să-și uimească fanii cu rolurile pe care le-a interpretat, iar de fiecare dată a reușit să dea tot ce are mai bun chiar în pielea protagonistei. Și pe rețelele socializare, vedeta estea la fel de îndrăgită. A reușit într-un timp foarte scurt să-și construiască o armată de fani și asta dovedește faptul că este ambițioasă.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o uniformă de școlăriță, dar fanii au observat altceva

Dilan Çiçek Deniz poate spune că are tot ce și-ar putea dori o femeie. Carieră profesională la cel mai înalt nivel, fani care o apreciază cu fiecare apariție, dar și o viață personală demnă de invidiat. Până acum, protagonista din “Legea familiei” a reușit să adune pe pagina personală de Instagram 5 milioane de internauți care o îndrăgesc din toate colțurile lumii. A postat peste 400 de fotografii și filmulețe și reușește întotdeauna să vină cu altfel de concepte pentru fotografiile sale.

Cea mai recentă imagine postată o arată pe aceasta într-o uniformă de școlăriță mai puțin obișnuită. Motivul este unul simplu, fusta pantalon pe care o poartă vedetă este extrem de scurtă, iar picioarele lungi îi ies în evidență. De asemenea, abdomenul este lăsat la vedere, iar topul îi lasă o crăpătură în dreptul pieptului ce nu poate fi trecută cu vederea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Can Yaman a fost boicotat de presă la lansarea platformei celebre de filme în Turcia. Jurnaliștii i-au întors spatele și au făcut o remarcă usturătoare

“Ești foarte frumoasă”, “Sper ca toată lumea care intră pe pagina ta să fie mai fericită”, “Te iubesc”, “Îți ador picioarele lungi”, „Sunt atât de fericită”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Printre vedetele care i-au apreciat postarea se numără și frumoasa Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”. Dacă până acum Dilan Çiçek Deniz obișnuia să le arate fanilor imagini alături de Thor Saevarsson, iată că cele mai recente apariții ale sale nu îl includ și pe tânărul regizor.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson, mesaj romantice în mediul online

Cei doi urmează să se căsătorească în curând, iar această veste i-a bucurat pe fani încă de la început. Thor Saevarsson a cerut-o în căsătorie pe Dilan Çiçek Deniz într-unul dintre cele mai romantice feluri posibile. Chiar pe podul Bosfor, în ciuda traficului infernal, tânărul regizor a ieșit din mașină și i-a pus mult așteptata întrebare partenerei sale.

După ce toată lumea a putut să vadă inelul de logodnă primit de vedeta din “Flăcările destinului”, cele mai multe dintre fotografiile cu îndrăgostiții au apărut pe internet. Dilan Çiçek Deniz nu a ezitat să le arate fanilor o imagine rară alături de tatăl partenerului său.

Citește și: Ce i s-a întâmplat Marei când și-a întâlnit admiratorii pe stradă. Cerința neobișnuită pe care a primit-o

Într-unul dintre cele mai romantice mesaje trimise vreodată de Dilan Çiçek Deniz lui Thor Saevarsson, aceasta spune că sunt suflete pereche ce nu s-au întâlnit din întâmplare. Cu ocazia zilei de naștere a regizorului, actrița a ținut să îi transmisă câteva cuvinte ce au ajuns rapid publice. Cât despre cererea în căsătorie, Dilan Çiçek Deniz a mărturisit că nu era pregătită pentru acest pas, însă a fost încântată de idee încă din primele secunde.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz din "Legea familiei" a îmbrăcat o uniformă de școlăriță, dar fanii au observat altceva. Cum arată vedeta astfel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x