Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ce a publicat fotografii recente. Fanii cred că vedeta a intrat pe mâna medicilor esteticieni

Publicat pe 03.11.2023 la 20:00 Actualizat pe 03.11.2023 la 12:16

Dilan Çiçek Deniz este în centrul atenției în ultima perioadă. După ce vedeta a publicat ultimele fotografii în mediul online a fost criticată de fani. Aceștia susțin că protagonista din "Flăcările destinului" ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ultimele fotografii publicate

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, în ultima perioadă faima sa a căpătat un sens total diferit. Actrița este judecată pentru faptul că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni în cazul unor mici modificări.

Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ultimele fotografii publicate

Vedeta din “Legea familiei” și “Flăcările destinului” a publicat o imagine pe contul personal de Instagram, acolo unde apare fără machiaj. Demonstrează astfel că pe chipul său nu s-a așternut nicio modificare de ordin chirurgical. Ca de fiecare dată, Dilan Çiçek Deniz a ținut să-și lămurească fanii în legătură cu problema care a fost identificată. Nu este pentru prima oară când ajunge să fie criticată, însă a rămas în continuare la fel de stăpână pe situație. Chiar tatăl vedetei a ținut să-și susțină fiica și a lăsat un mesaj pe pagina de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu te întrista, nu renunța, nu renunța. Tată tău îți trimite iubire.”, a scris acesta pentru fiica sa celebră, arată gazeteduvar.com.tr. Însăși Dilan Çiçek Deniz susținea că oboseala și-a spus cuvântul.

“Era o altfel de fată, ce s-a întâmpl?”, “Ce și-a făcut la față”, au scris fanii în dreptul celor mai noi postări din mediul online. Mert Yazıcıoğlu a fost cel care a însoțit-o pe vedetă în cadrul celui mai recent eveniment la care a participat, acolo unde a și fost judecată pentru apariția sa, spune cnnturk.com. În ceea ce privește relația amoroasă, vedeta a subliniat că totul funcționează în parametrii normali la această dată.

Ca de obicei, Dilan Çiçek Deniz a reușit să atragă atenția cu ținuta sa, dar și cu trupul perfect. A îmbrăcat o rochie lungă, neagră cu crăpătură pe picior. Actrița în vârstă de 28 de ani a purtat sandale negre și nu a putut fi trecută cu vederea de către cei prezenți în cadrul evenimentului.

Cum să îți creezi o garderobă ca a faimoasei Dilan Çiçek Deniz

Și-a reprezentat țara în cadrul unui concurs de frumusețe în 2014 și de atunci a cochetat cu modellingul. Actoria i-a rămas totuși ca meserie de bază, fiind în prezent una dintre cele mai îndrăgite actrițe. De cele mai multe ori, rețelele sociale sunt o modalitate perfectă pentru a oferi tuturor câteva indicii despre modă și ce mai este în trend.

Indiferent că o vedem purtând costume în culori aprinse, rochii negre, pantaloni scurți sau fuste, Dilan Çiçek Deniz strălucește cu fiecare ocazie. Nu de puține ori am văzut-o și în costume sport ce au reușit să îi creeze un aer cu totul diferit față de ceea ce i-a obișnuit pe fani.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz este criticată dur în mediul online după ce a publicat fotografii recente. Fanii cred că vedeta a intrat pe mâna medicilor esteticieni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x