Dilan Çiçek Deniz, fotografie inedită alături de Thor Saevarsson. Detaliul care a reușit să atragă atenția tururor

Publicat pe 11.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 10.04.2022 la 16:23

Dilan Çiçek Deniz a postat o nouă fotografie alături de iubitul Thor Saevarsson. Cei doi au participat la o ședință foto, iar detaliul care a reușit să atragă atenția tuturor s-a făcut imediat remarcat.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie roșie și are părul prins

Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului"

GettyImages

Dilan Çiçek Deniz a postat o nouă fotografie în mediul online alături de logodnicul Thor Saevarsson. Detaliul care a reușit să atragă atenția asupra cuplului nu i-a lăsat indiferenți pe internauți. Aceștia au apreciat imediat postarea și au rămas uimiți.

Actrița din “Flăcările destinului” a reușit să ajungă imediat în topurile internaționale datorită muncii depuse de-a lungul timpului, dar și prin prisma frumuseții sale.

Dilan Çiçek Deniz, fotografie inedită alături de Thor Saevarsson

Fotografia postată de Dilan Çiçek Deniz pe contul personal de Instagram a reușit să atragă imediat atenția fanilor. Împreună cu logodnicul Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai iubite cupluri la momentul actual.

Cei doi și-au realizat două tatuaje diferite, dar cu o semnificație importantă, iar comentariile nu au întârziat să apară. Dilan Çiçek Deniz este de nerecunoscut pe rețelele de socializare. Vedeta din “Flăcările destinului” și-a uimit fanii cu cea mai recentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasă”, “Formați un cuplu inedit”, “Cei mai frumoși”, „Vă iubesc”, „Sunteți minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile primite. După o vacanță binemeritată alături de logodnicul ei, Thor Saevarsson, frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz a revenit în online. Cu toate acestea, fanii au rămas impresionați când au văzut-o, asta pentru că nimeni nu se aștepta la o astfel de postare.

Fanii care o îndrăgesc și o apreciază pe frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz au rămas surprinși atunci când au văzut o nouă schimbare imediat după vestea că vedeta va îmbrăca rochia de mireasă. “Încep un film nou. Am mers pe această schimbare pentru a mă potrivi cu personajul meu.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, conform haberler.com. Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au logodit în luna decembrie, iar actrița a postat imediat inelul de logodnă pe rețelele sociale. Fanii au rămas impresionați și au felicitat-o pe vedetă pentru pasul măreț făcut. De asemenea, aceasta a declarat că data nunții nu este încă stabilită, însă noi detalii vor ieși la iveală în curând.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

“Am fost prinsă foarte nepregătită. Sunt fericită, sunt încă în șoc.”, a declarat acum ceva timp Dilan Çiçek Deniz. Actrița a călătorit alături de Thor Saevarsson în Islanda pentru a-i cunoaște familia viitorului soț. Aceasta a postat o fotografie alături de viitorul socru în mediul online, iar fanii au rămas surprinși de tinerețea acestuia.

“Doamnelor și domnilor, tatăl socru”, a scris Dilan Çiçek Deniz în dreptul fotografiei. Thor Saevarsson a fost căsătorit în trecut și are trei copii, iar pe viitoarea lui soție de acum a cunoscut-o prin intermediul mai multor interviuri pe care i le-a luat de-a lungul timpului. Dilan Çiçek Deniz s-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia și a studiat în cadrul “American Academy of Dramatic Arts”. Este actriță și model și este deținătoare a coroniței “Miss Unvierse Turkey 2014”. La vârsta de 15 ani, vedeta a scos pe piață o carte de poezii intitulată “The sun was my mother”, în limba turcă. La vârsta de 17 ani a participat în cadrul unui concurs de teatru din cadrul liceului, acolo unde a și câștigat marele premiu. Deși a început să studieze turismul, s-a axat în cele din urmă pe literatură.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, fotografie inedită alături de Thor Saevarsson. Detaliul care a reușit să atragă atenția tururor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x