Dilan Çiçek Deniz, în piscină la -11 grade. Cum arată actrița din “Flăcările Destinului” în costum de baie

Publicat pe 11.01.2022 la 11:34 Actualizat pe 11.01.2022 la 12:20

Dilan Çiçek Deniz s-a lăsat fotografiată în piscină la -11 grade. Cum arată actrița din “Flăcările destinului” în costum de baie și care este motivul pentru care a pozat astfel.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și are părul prins în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz, una dintre vedetele serialului “Flăcările destinului” și-a impresionat fanii la început de an cu o fotografie postată în piscină la -11 grade. Vedeta a petrecut sărbătorile în Islanda alături de logodnicul ei, Thor Saevarsson.

După cererea în căsătorie, cei doi îndrăgostiți au decis să-și petreacă zilele libere departe de Turcia, acolo unde locuiesc. Dilan Çiçek Deniz nu a ezitat să le arate internauților peisajele superbe cu care a fost înconjurată, dar și distracțiile de care s-a bucurat.

Dilan Cicek Deniz, în piscină la -11 grade

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, negru, machiată natural și cu părul desprins, așa apare Dilan Çiçek Deniz în cele mai noi fotografii din online. Vedeta serialului “Flăcările destinului” are și o brățară maro la mâna stângă, însă nu acest lucru i-a mirat pe internauți.

Se pare că vedeta nu s-a sfiit să intre în apa rece, atunci când afară erau doar -11 grade. Aceasta a fost și descrierea pe care Dilan Çiçek Deniz a decis să arate lumii întregi “-11”. La finalul anului trecut, actrița din “Flăcările destinului” a primit cererea în căsătorie mult așteptată.

Thor Saevarsson i-a oferit inelul de logodnă chiar pe Podul Bosfor, acolo unde imaginile romantice nu au lipsit. După finalizarea acestui eveniment unic, Dilan Çiçek Deniz a răspuns întrebărilor jurnaliștilor și a dezvăluit lumii întregi piatra prețioasă primită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Dilan Çiçek Deniz i-a cunoscut părinții lui Thor Saevarsson, bărbatul cu care urmează să se căsătorească. “Fata mării”, “Draga”, “ Frumoasă”, “Preferata mea”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Dilan Çiçek Deniz a primit mai mult de 300 de mii de aprecieri și peste 2 mii de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere că vedeta are 4.8 milioane de fani doar pe Instagram.

După o vacanță binemeritată în Islanda alături de iubitul ei, Thor Saevarsson, Dilan Çiçek Deniz nu s-a întors acasă prea fericită, asta pentru că apartamentul în care locuiește a fost inundat. Cei doi s-au cazat la hotel.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

Iubirea dintre Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson a fost pe prima pagină a tabloidelor de ceva timp încoace. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar vestea că se căsătoresc în acest an nu i-a luat prin surprindere pe mulți.

Thor Saevarsson este directorul unei firme de publicitate, iar Dilan Çiçek Deniz este cunoscută pentru rolul din “Flăcările destinului”, acolo unde joacă un rol fără cusur. Actrița a avut parte de o surpriză inedită la finalul anului trecut, atunci când partenerul său a oprit mașina pe Podul Bosfor și a cerut-o pe aceasta în căsătorie.

Se pare că gestul romantic a fost imediat sesizat de poliție, însă nimeni nu a ieșit în pierdere la finalul zilei. Dilan Çiçek Deniz a postat pe contul personal de Instagram o singură fotografie cu inelul de logodnă, iar fanii nu au întârziat cu reacțiile.

Dilan Çiçek Deniz s-a născut pe 28 februarie 1995 în Turcia și este model, actriță și deținătoarea titlului de “Miss Universe Turcia 2014”.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, în piscină la -11 grade. Cum arată actrița din “Flăcările Destinului” în costum de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x