Dilan Çiçek Deniz își lasă la vedere tatuajul identic cu al lui Thor Saevarsson. Cei doi s-au despărțit recent

Publicat pe 16.12.2022 la 13:37 Actualizat pe 16.12.2022 la 14:04

Dilan Çiçek Deniz își lasă la vedere tatuajul identic cu al lui Thor Saevarsson. Cei doi s-au despărțit recent.

Dilan Cicek Deniz poartă un pulover negru și are părul prins într-o coadă

Dilan Cicek Deniz lasă la vedere tatuajul identic cu al lui Thor Saevarsson

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz s-a despărțit recent de producătorul Thor Saevarsson. Se pare că cel din urmă și-ar fi exprimat în repetate rânduri gelozia față de actrița din “Flăcările destinului”. Aceasta a decis că își va șterge tatuaj identic cu cel al fostului său partener.

Dilan Çiçek Deniz își lasă la vedere tatuajul identic cu al lui Thor Saevarsson

Actrița ce a reușit să-și impresioneze fanii din lumea întreagă cu rolurile sale în “Legea familiei” și “Flăcările destinului” pe micile ecrane, impresionează și de această dată pe rețelele sociale cu o fotografie postată recent. Aceasta a îmbrăcată o rochie neagră cu decolteu ce i-a lăsat la vedere tatuajul identic cu cel al lui Thor Saevarsson. Faimoasa a cucerit cu postarea sa curajoasă la scurt timp după anunțul despărțirii de logodnicul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia. Mama și tatăl său au lucrat de-a lungul timpului ca profesori și s-au despărțit când aceasta avea doar 5 ani. A studiat teatru timp de trei ani pe vremea când era elevă de liceu. La doar 7 ani a primit un premiu pentru performanțele sale. În timp ce studia tursim în cadrul facultății a realizat că menirea sa este să devină actriță. S-a transferat ulterior la Istanbul University, departamentul de literatură.

La doar 15 ani a publicat o carte de poezii intitulată “I thought the sun was my mother”. A fost model și a participat în cadrul Miss Turcia, câștigând astfel locul al doilea. A ajuns pe micul ecran pentru prima oară în anul 2015 în seria “Sweet little liars, acolo unde a avut rolul “Ebru”. A jucat timp de două sezoane în “Legea familiei” alături de Aras Bulut Iynemli. Ulterior au urmat proiectele “Flăcările destinului” și “The perfect tenant”.

De data aceasta, actrița a reușit să atragă atenția cu postarea sa provocatoare, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

“A reușit să ne cucerească inimile”, “Cum reușești să te menții în formă?”, au fost cuvintele fanilor venite pe internet.

Thor Saevarsson și-a rugat fosta parteneră să nu-și șteargă tatuajul comun

După ce Dilan Cicek Deniz s-a lăsat văzută în toată splendoarea într-o rochie neagră cu decolteu, Thor Saevarsson a publicat un mesaj sugestiv pe internet. Acesta a punctat ceea ce înseamnă semnul pe care împreună au ales să-l țină pe piele pentru totdeauna.

“Every era: Forever” – “Fiecare eră – pentru totdeauna”, a scris acesta. Acest lucru a venit ca o rugăminte pentru fosta sa parteneră pentru a nu șterge tatuajul pe care l-au ales împreună. Se pare că producătorul s-a arătat gelos de-a lungul timpului, pe vremea când încă forma un cuplu cu celebra vedetă. Cei doi urmau să devină soț și soție, însă planurile profesionale pe care cei doi le-au îndeplinit în repetate rânduri au reușit să le pună planurile într-un con de umbră. Nu este pentru prima oară când actrița din “Flăcările destinului” poartă haine provocatoare.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz își lasă la vedere tatuajul identic cu al lui Thor Saevarsson. Cei doi s-au despărțit recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x