Dilan Çiçek Deniz la final de an. Cum a petrecut sărbătorile actrița din “Flăcările destinului”

Publicat pe 03.01.2022 la 13:32 Actualizat pe 03.01.2022 la 14:17

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” este mai îndrăgostită ca nicioodată și ca orice moment important, actrița și-a petrecut sfârșitul de an într-o locație inedită, alături de logodnicul Thor Saevarsson. Primele fotografii postate.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul prins în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz la final de an

Happy Channel

La doar 26 de ani, Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai importante nume din istoria serialelor turcești. Producții importante au apărut în ultima vreme, personaje care i-au lăsat pe fani cu sufletul la gură, dar și actori care și-au dat toată silința pentru ca munca lor să nu fie în zadar.

Aici poate fi încadrată cu ușurință și Dilan Çiçek Deniz care a jucat pe Rüya în “Flăcările Destinului”. Cemre încearcă să-și construiască o viață normală, departe de abuzurile la care este supusă de către soț. Cicek dorește să se căsătorească și să aibă o viață fericită, iar Rüya nu a întâlnit încă adevărurile crunte ale vieții.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” la final de an

Frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz trăiește în viața reală o frumoasă poveste de iubire alături de producătorul de origine islandeză, Thor Saevarsson. Cei doi și-au anunțat oficial logodna chiar la sfârșitul acestui an.

Îndrăgostiții au fost zăriți ieșind de la cină, moment în care jurnaliștii nu au putut să nu remarce piatra imensă de pe degetul actriței. Cu zâmbetul pe buze, Dilan Çiçek Deniz a declarat că nunta va avea loc anul acesta, însă nu este stabilită încă o dată fixă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ca anul să fie completat cu cât mai multe momente importante, vedeta din “Flăcările Destinului” și-a petrecut sărbătorile în Islanda, alături de logodnicul ei, Thor Saevarsson. Nu doar că a fost o schimbare inedită pentru Dilan Çiçek Deniz, dar aceasta a vrut să trăiască această bucurie alături de fani cu care a împărtășit fotografii.

“Am fost prea ocupată să-mi creez amintiri, am uitat să postez.”, a scris actrița în dreptul primei postări din noul an. “An nou fericit”, “Cred că e perfectă”, au scris internauții în online. Peste 70 de mii de aprecieri a reușit să strângă Dilan Çiçek Deniz, dar nici nu este de mirare având în vedere că are 4.8 milioane de fani doar pe Instagram.

Cum a petrecut sărbătorile Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”

“Mi-e frig”, a completat vedeta în dreptul mai multor instantanee pe care le-a realizat alături de Thor Saevarsson. Pentru actriță, nu doar viața profesională se întrevede a fi una roditoare, ci și viața personală.

Thor Saevarsson este un cunoscut director publicitar care încearcă întotdeauna să se muleze în cadrul proiectelor în care este implicat. La momentul actual lucrează la primul său film de debut, un thriller filmat în Islanda, “The Hidden”.

Dilan Çiçek Deniz a fost cerută în căsătorie în cel mai romantic mod cu putință, iar actrița a declarat: “Sunt încă în șoc”. Deși îndrăgostiții au ezitat să vorbească despre o posibilă sarcină sau chiar nunta care pare a fi programată pentru 2022, fanii așteaptă cu nerăbdare vești oficiale din partea celor doi. Până atunci, singurele mărturii ale logodnei vin de pe rețelele de socializare, acolo Dilan Çiçek Deniz le arată tuturor o parte din călătoria sa de femeie logodită.

Dilan Çiçek Deniz este recunoscută ca și câștigătoare a Miss Universe Turcia în 2014, dar și participantă în cadrul concursului Miss Universe 2014.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz la final de an. Cum a petrecut sărbătorile actrița din “Flăcările destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x