Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor. Care este de fapt adevărul în legătură cu operațiile sale estetice

Publicat pe 03.08.2023 la 13:39 Actualizat pe 03.08.2023 la 14:28

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor care au spus că vedeta are operații estetice. Ar fi pierdut un contract din cauza acestor acuzații.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins într-o coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai discutate vedete din Turcia la momentul actual. S-a vorbit despre relația sa amoroasă, despre proiectele profesionale și acum se zvonește că ar fi pierdut anumite contracte de colaborare din cauza operațiilor estetice.

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor din mediul online

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, a cochetat cu lumea artistică încă de mică. A scris o carte de poezii, a participat ca model pe podium în cadrul prezentărilor și a jucat în cele mai urmărite seriale din Turcia. Printre acestea se numără “Legea familiei”, “Flăcările destinului” și altele. Recent, a jucat în prima sa piesă de teatru numită Amadeus. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În lumina ultimelor postări, s-a zvonit că vedeta ar fi apelat la operații estetice și din această cauza o companie de bijuterii i-ar fi retras contractul. Cei de la takvim.com.tr. au adus la cunoștință faptul că acest lucru este scos din ecuație, Dilan Çiçek Deniz fiind în continuarea imaginea lor reprezentativă.

A reușit să atragă atenția încă de la început cu aparițiile sale, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este de asemenea imaginea unui brand important de șampoane.

“Ți-ai pierdut naturalețea.”, au scris fanii din mediul online. S-a spus că actrița Hafsanur Sancaktutan i-ar fi luat locul vedetei din “Legea familiei”, însă zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

“Nu există nicio idee a unei anulări a contractului cu brandul în discuție. Dilan Çiçek Deniz își continuă angajamentele.”, s-a arătat într-un comunicat de presă. Nu este pentru prima oară când vedeta este judecată pentru aparițiile sale din mediul online. Internauții susțin că aceasta a slăbit considerabil de mult.

Schimbarea pe care a adus-o Dilan Çiçek Deniz i-a surprins pe internauți

Dilan Çiçek Deniz i-a surprins pe fanii din mediul online cu aparițiile sale. Formează în prezent un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu, fostul partener al faimoasei Afra Saraçoğlu. Vedeta din “Legea familiei” urma să se căsătorească cu Thor Saevarsson, însă au luat decizia de a se despărți. Fotografiile de cuplu au fost șterse din mediul online.

În 2014 a câștigat Miss Universe Turcia și a devenit astfel cunoscută în multe colțuri ale lumii. De asemenea, vedeta a suferit recent un accident, și-a rupt mâna.

În 2015 a jucat rolul 'Elif' in "Günesin Kizlari" alături de Hande Erçel și Tolga Saritas. În cadrul competiției de Miss, a mai fost încoronată alături de alte trei concurente, însă a ieșit oficial câștigătoare. A crescut în Antalya, însă în prezent trăiește în Istanbul. La vârsta de 15 ani a scris și publicat o carte de poezii și a câștigat atenția poeților și autorilor din Turcia. A fost interesată de arte încă din copilărie. Părinții săi sunt profesori. A început cariera de model la vârsta de 13 ani și de atunci nu a mai abandonat-o. Este fan al serialului “Doctor Who”. A câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță” în 2018.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz răspunde criticilor. Care este de fapt adevărul în legătură cu operațiile sale estetice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x