Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra. Cum arată ținutele pe care le-a purtat vedeta

Publicat pe 07.02.2024 la 23:15 Actualizat pe 07.02.2024 la 14:44

Dilan Çiçek Deniz și-a surprins fanii cu mai multe fotografii realizate la metrou. Vedeta a călătorit în Marea Britanie, acolo unde s-a bucurat de cele mai simple momente.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie cu decolteu și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz și-a surprins fanii cu cele mai recente fotografii realizate în Londra. Vedeta din Turcia a călătorit cu metroul și s-a bucurat de cele mai simple momente, în ciuda celebrității care o înconjoară.

Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra

Cele mai recente zvonuri spun că vedeta din Flăcările destinului este astăzi de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Cu toate acestea, vedeta a ținut să demonstreze contrariul printr-o fotografie publicată în mediul online în care apare fără filtre și machiaj.

De asemenea, actrița din Turcia a vizitat recent Marea Britanie, acolo unde s-a bucurat de cele mai simple momente. A subliniat că poate vizita orașul într-un ritm mult mai alerat, dată fiind modalitatea pe care a ales-o de a călători.

Citește și: Se spune că Dilan Çiçek Deniz și Oğuzhan Koç ar forma un cuplu. Ce spune vedeta din Flăcările destinului despre știrea apărută în presă

“Ești așa de frumoasă”, “Foarte drăguț”, “Frumoasă regină”, “Frumoasa mea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. S-a zvonit recent că ar forma un cuplu cu Oğuzhan Koç, fostul soț al actriței Demet Özdemir. Cu toate acestea, protagonista din Flăcările destinului a menționat că nu îl cunoaște personal pe interpretul de origine turcă.

A primit peste 500 de comenarii și mai mult de 100 de mii de aprecieri. Vedeta a îmbrăcat mai multe ținute de-a lungul călătoriei sale. Pantaloni albi sport, dar și un top scurt, jeanși cu top scurt maro, dar și hanorac au fost printre alegerile sale. Dilan Çiçek Deniz a participat în cadrul celei de-a 80-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. A reușit să atragă atenția și în acest sens cu o rochie neagră, îndrăzneață.

A primit nenumărate comentarii din partea fanilor, silueta sa fiind îndelung lăudată, arată posta.com.tr. Printre postările pe care le-a publicat în cadrul instastory, , vedeta a ținut să își surprindă fanii cu o imagine în care apare alături de tatăl ei. Pe lângă actorie, aceasta a devenit producătoare. Despre ce este vorba.

Dilan Çiçek Deniz își produce filmul vieții sale

We Should Talk About Dilan' este scurt metrajul la care Dilan Çiçek Deniz a lucrat în calitate de producător. Filmările vor începe în luna octombrie și spune povestea lui Dilan care studiază pentru a deveni actriță. Aceasta dorește să-și rezolve probleme din viață înainte de a împlini 30 de ani. Regizorul este Umut Şilan Oğurlu.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a pozat într-un fustă scurtă albă, mai provocatoare ca oricând. Prosopul pe care și l-a înfășurat pe cap a surprins fanii

Aceasta a participat alături de Boran Kuzum în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Amândoi au fost apreciați pentru ținutele sale. Cei doi au pășit pe covorul roșu la invitația unui brand italian de frumusețe. S-au numărat printre cele mai bine îmbrăcate vedete din cadrul ediției.

Boran Kuzum a purtat un costum Giorgio Armani pe covorul roșu, iar accesoriile nu au lipsit. Printre acestea s-au numărat un inel, ceas și o broșă. Dilan Çiçek Deniz s-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia și a devenit cunoscută lumii întregi odată cu rolul din Flăcările destinului. De asemenea, a jucat în Legea familiei. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezdent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Încă poartă tatuajul pe care l-a realizat atunci când se afla într-o relație cu Thor Saevarsson.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra. Cum arată ținutele pe care le-a purtat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x