Dilan Çiçek Deniz s-a întâlnit cu Kevin Costner. Celebrul actor de la Hollywood a invitat-o pe vedeta din Turcia la premiera filmului său

Publicat pe 08.07.2024 la 11:58 Actualizat pe 08.07.2024 la 12:37

După ce s-au întâlnit pentru prima oară la Festivalul de film de la Cannes, Dilan Çiçek Deniz și Kevin Costner s-au reunit. Actrița a fost lăudată pentru engleza pe care o vorbește la perfecție.

actori in diferite ipostaze

Dilan Çiçek Deniz s-a întâlnit cu Kevin Costner

Instagram

Dilan Çiçek Deniz s-a reunit cu actorul Kevin Costner după ce a primit o invitație din partea acestuia pentru a vedea premiera filmului său la Hollywood. Cunoscută pentru rolurile din Legea familiei și Flăcările Destinului, vedeta din Turcia a participat în trecut și în cadrul mai multor concursuri de frumusețe. De asemenea, a scris o carte cu poeme.

Dilan Çiçek Deniz s-a întâlnit cu Kevin Costner

A reușit să-și construiască un nume cu fiecare ocazie pe care a avut-o de a fi prezentă pe micile ecrane. Proiectele în care s-a implicat au adus-o mai aproape de fanii săi și astăzi este fără doar și poate un nume cu rezonanță. Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde își prezintă cele mai multe dintre proiectele profesionale, dar și momente din viața personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, aceasta a fost în vacantă alături de partenerul său. De asemenea, a ținut să onoreze invitația venită din partea lui Kevin Costner. A publicat mai multe imagini pe contul său, iar fanii s-au grăbit să-i aprecieze postările.

“A fost un weekend incredibil și o onoare să-l întâlnesc pe acest om generos, Mr. Costner.”, a scris vedeta din Turcia în dreptul imaginilor. Criticată în repetate rânduri pentru faptul că și-a făcut operații estetice, vedeta nu a ținut să comenteze în fața acestor situații.

Citește și: Cum vorbește Dilan Çiçek Deniz limba engleză. Filmulețul care a devenit viral

De asemenea, pe covorul roșu la Cannes a fost judecată de faptul că a purtat o ținută transparentă. Pe lângă toate criticile de care a avut parte, actrița a fost lăudată pentru faptul că a putut să converseze cu Kevin Costner în engleză la un nivel profesionist.

“Atunci când m-au întrebat despre un interviu cu Kevin Costner am crezut că glumesc, dar totul a fost real. Bineînțeles că am acceptat.”, a spus vedeta din Turcia, arată onedio.com.

“Ești foarte frumoasă”, “Vrem o postare cu rochia albă”, “De ce nu ai postate pozele astea până acum”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce spune Kevin Costner despre filmul Horizon: An American Saga Chapter 1

Pe data de 5 iulie, producția marelui actor de la Hollywood a avut premiera și în Turcia. Actrița din Turcia spune că a participat de mai multe ori la Festivalul de Film de la Cannes, însă de această dată într-o nouă ipostază. Astfel a reușit să-i ia interviu lui Kevin Costner și să aibă o discuție cu acesta față în față.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a revenit la prima pasiune, modellingul. Actrița a defilat în Turcia ca ambasador al unui brand important de cosmetice

“M-am dus la Cannes cu mult entuziasm. Înainte să ajung am cercetat foarte mult despre interviurile lui Kevin Costner. Am avut un timp foarte limitat. Mi-a răspuns la întrebări, mi-a arătat poze cu copiii lui și m-a invitat pe mine și pe Pamir Demirtaș în SUA.”, a povestit actrița.

Se pare că actorul a investit 40 milioane de dolari din bugetul personal pentru a realiza filmului Horizon: An American Saga Chapter 1. Spune că a fost un pariu pe care l-a făcut.

“Horizon ]ncepe cu o aventură din 1988. Vezi cât de mult mi-a luat să ajung aici. Eram în trenul personal și în fața mea erau obstacole faimoase pe care oamenii le întâmpină atunci când se mută în Vest. Pentru mine, lumea filmului înseamnă șansa de a atinge ceva anume.”, a povestit actorul, arată hurriyet.com.tr.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz s-a întâlnit cu Kevin Costner. Celebrul actor de la Hollywood a invitat-o pe vedeta din Turcia la premiera filmului său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2024. Taurii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Ștrudel cu dovleac și nuci. Desert de toamnă simplu și delicios
Catine
Plăcintă cu mere și foi subțiri de casă. Desert cu tradiție în bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Cum poți elimina excesul de apă prin masaj cu bambus. Ce efecte poate avea această tehnică asupra organismului
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Sciatica: simptome, cauze, metode de tratament și complicații
HelloTaste
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
x