Dilan Çiçek Deniz, schimbare de look. Actrița din “Flăcările Destinului” este de nerecunoscut

Publicat pe 12.05.2022 la 11:10 Actualizat pe 12.05.2022 la 10:31

Dilan Çiçek Deniz este de nerecunoscut pe rețelele de socializare. Vedeta din “Flăcările destinului” și-a uimit fanii cu cea mai recentă schimbare de look. Cum arată.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză neagră și are părul prins în coadă

Dilan Çiçek Deniz în serialul "Flăcările destinului"

Happy Channel

După o vacanță binemeritată alături de logodnicul ei, Thor Saevarsson, frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz a revenit în online. Cu toate acestea, fanii au rămas impresionați când au văzut-o, asta pentru că nimeni nu se aștepta la un schimbare de look completă din partea acesteia.

Dilan Çiçek Deniz a menționat și motivul pentru care a luat această decizie radicală, iar cei care o îndrăgesc i-au apreciat curajul și determinarea.

Dilan Çiçek Deniz, schimbare de look

Fanii care o îndrăgesc și o apreciază pe frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz au rămas surprinși atunci când au văzut o nouă schimbare de look din partea vedetei. Grație unui nou rol pe care îl va avea în viitor, vedeta a decis să-și vopsească părul blond și să-și onduleze podoaba capilară.

Nimeni n-a recunoscut-o pe Dilan Çiçek Deniz, atunci când a fost văzută la brațul lui Thor Saevarsson, îmbrăcată într-o haină de blană și cu masca pe față. Aceasta a fost întrebată de jurnaliști dacă ceea ce poartă este o blană naturală sau artificială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu este o blană naturală, asta e clar”, a declarat vedeta. Dilan Çiçek Deniz va juca alături de Burak Deniz în filmul “The Departed” care va putea fi urmărit pe toate platformele de streaming. Aceasta a luat decizia de a-și schimba complet look-ul asta pentru ca imaginea sa să se potrivească în totalitate cu cea a personajului interpretat.

“Încep un film nou. Am mers pe această schimbare pentru a mă potrivi cu personajul meu.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, conform haberler.com. Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au logodit în luna decembrie, iar actrița a postat imediat inelul de logodnă pe rețelele sociale. Fanii au rămas impresionați și au felicitat-o pe vedetă pentru pasul măreț făcut. De asemenea, aceasta a declarat că data nunții nu este încă stabilită, însă noi detalii vor ieși la iveală în curând.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

“Am fost prinsă foarte nepregătită. Sunt fericită, sunt încă în șoc.”, a declarat acum ceva timp Dilan Çiçek Deniz. Actrița a călătorit alături de Thor Saevarsson în Islanda pentru a-i cunoaște familia viitorului soț. Aceasta a postat o fotografie alături de viitorul socru în mediul online, iar fanii au rămas surprinși de tinerețea acestuia.

“Doamnelor și domnilor, tatăl socru”, a scris Dilan Çiçek Deniz în dreptul fotografiei. Thor Saevarsson a fost căsătorit în trecut și are trei copii, iar pe viitoarea lui soție de acum a cunoscut-o prin intermediul mai multor interviuri pe care i le-a luat de-a lungul timpului.

Dilan Çiçek Deniz s-a născut pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia și a studiat în cadrul “American Academy of Dramatic Arts”. Este actriță și model și este deținătoare a coroniței “Miss Unvierse Turkey 2014”. La vârsta de 15 ani, vedeta a scos pe piață o carte de poezii intitulată “The sun was my mother”, în limba turcă. La vârsta de 17 ani a participat în cadrul unui concurs de teatru din cadrul liceului, acolo unde a și câștigat marele premiu. Deși a început să studieze turismul, s-a axat în cele din urmă pe literatură.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz, schimbare de look. Actrița din “Flăcările Destinului” este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x