Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz se alătură pentru un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 19.10.2022 la 17:47 Actualizat pe 19.10.2022 la 18:11

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz se alătură pentru un nou proiect profesional. Despre ce este vorba și cum și-a făcut vedeta apariția în mediul online.

Dilan Cicek Deniz poartă o rochie roșie, are coadă de cal și zâmbește, iar Burak Deniz poartă o cămașă neagră și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz

Happy Channel/ Getty Images

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele iubite vedete din Turcia, la fel și Burak Deniz, fiind unul dintre cei mai iubiți actori. Cei doi se vor reuni pentru a treia oară pe platourile de filmare pentru un nou proiect. “Kal” este proiectul ce le trezește celor doi amintiri frumoase.

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz se alătură pentru un nou proiect profesional

Se pare că Dilan Cicek Deniz și Burak Deniz vor putea fi văzuți din nou pe micile ecrane într-un proiect profesional de mare anvergură. Filmul va avea premiera pe 11 noiembrie și va fi o altă premieră ce îi va surprinde pe fanii de pretutindeni. Se pare că Netflix este platforma ce va difuza imaginile cu cei doi actori din Turcia. Nu este pentru prima oară când vedetele colaborează pentru proiecte actoricești. Berrak Tuzunataç, Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı și Ceyda Düvenci au luat parte în cadrul proiectului. Primele imagini ale filmului au fost eliberate sub titulatura “Amintirile dau dependență”. Despre ce este vorba în noua producție?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Semih este abandonat de prietena sa și încearcă să evite emintirile trecutului. De asemenea, încearcă să margă mai departe în viață, în ciuda problemelor. Dragoste și separare, toate vor putea fi văzute în producția ce îi aduce în prim-plan pe Dilan Cicek Deniz și Burak Deniz. Vedeta are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii din mediul profesional.

Cea mai recentă o arată pe vedetă îmbrăcată într-o rochie scurtă ce îi scoate la iveală foarte multă piele. Peste 500 de fotografii și filmulețe au fost postate până în prezent pe pagina sa. Nu este prima oară când actrița din “Flăcările destinului” Impresionează cu ținutele sale. Este cunoscută drept adepta celor mai sofisticate combinații și de data aceasta a reușit să iasă din nou în evidență.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson amână nunta din cauza proiectelor profesionale

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi și-au confirmat relația și mai apoi au mărturisit că se vor căsători. Cu toate acestea, momentul mult așteptat se amână. Motivul este strict profesional, căci îndrăgostiții se iubesc ca la început. Atunci când vedeta din “Flăcările destinului” apare în mediul online mai mult decât surprinzătoare, primul care lasă întotdeauna comentarii emoționante este chiar logodnicul acesteia.

“Amândoi avem programe încărcate, am amânat nunta. Va fi în vara anului viitor, veți afla.”, a spus Dilan Çiçek Deniz, potrivit Haberturk.com. Actrița din “Flăcările destinului” a mărturisit că în curând vor apărea două noi producții din care chiar ea a făcut parte.

“Am un nou proiect care va apărea în curând. Atât filmul cât și serialul vor apărea în curând.”, a transmis actrița de origine turcă. Cât despre cerea în căsătorie, aceasta a venit pe neașteptate.

“Am fost foarte nepregătită. Sunt foarte fericită, sunt încă în șoc. Motivul pentru care a făcut o astfel de propunere este pentru că eu mă aflu în Asia, iar el în Europa. A fost o mare surpriză.”, a spus vedeta la acel moment.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz se alătură pentru un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x