Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu surprind cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre. Cuplul face furori în prezent

Publicat pe 15.02.2024 la 12:09 Actualizat pe 15.02.2024 la 12:59

Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu vin în luna iubirii cu fotografii inedite și demonstrează că formează un cuplu perfect pe micile ecrane. Ce spun fanii.

actrița poartă o rochie fără mâneci și actor un sacou închis la culoare

Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu surprind cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre

Profimedia Images/Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu formează un nou cuplu pe micile ecrane. Cei doi actori s-au reunit în luna iubirii pentru apariția pe coperta unei publicații celebre în Turcia. Joacă în filmul Aşk Mevsimi.

Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu surprind cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre

Nimic nu este mai plăcut decât să ai șansa de a sărbători perioada iubirii cu actorii tăi îndrăgiți. Cu toate că filmul Aşk Mevsimi nu este disponibil și în România, ne putem bucura de momentele pe care actorii principali le aduc în mediul online. Astfel, aceștia au răspuns mai multor întrebări dintr-un interviu recent și s-au lăsat descoperiți așa cum nu au mai făcut-o vreodată. Chiar dacă sunt discreți în ceea ce privește viața personală, au decis să vorbească despre cel mai frumos sentiment din lume, iubirea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din punctul de Vedere al lui Cem Yiğit Üzümoğlu, acesta este de părere că fiecare telespectator va regăsi bucăți din sine în filmul care a apărut pe piață în prezent.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și-a dezvăluit planurile de viitor. În ce producții va putea fi urmărită actrița din “Flăcările destinului”

“Este un film drăguț, naiv, despre o poveste de dragoste care ne place mult.”, a declarat actrița cunoscută pentru rolurile din Legea familiei și Flăcările destinului. Filmul care a avut premiera pe 2 februarie spune povestea personajelor Șirin și Ali Yaman care pornesc într-o adevărată aventură. Cem Yiğit Üzümoğlu are peste 90 de mii de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până acum a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Născut pe 1 martie 1994, a jucat până acum în producții turcești inedite.

În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta este în atenția publicului de ceva timp. Atât cu viața personală cât și cu cea profesională a reușit să iasă în evidență. A format un cuplu cu Thor Saevarsson și chiar dacă urmau să se căsătorească, au decis să se despartă.

Dilan Çiçek Deniz, de la Miss Turcia la actriță principală în seriale turcești

Model și actriță de origine turcă, a reușit să ia cu asalt viața de vedetă. S-a dovedit că în ciuda dificultăților și comentariilor negative s-a înălțat tot mai mult pe scara succesului. Cu o apariție perfectă atât pe micile ecrane cât și în mediul online, o personalitate carismatică și calități actoricești impresionante, se clasează astăzi pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Citește și: Transfomarea faimoasei Dilan Çiçek Deniz de-a lungul timpului. Cum arăta la începutul carierei

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, a crescut într-un mic orășel din Turcia pe nume Gölova. Acolo și-a petrecut cea mai mare perioadă a copilăriei sale. În ciuda faptului că a trăit în mediul rural, a avut de-a lungul timpului visul de a deveni model și actriță. A fost încă de la început fascinată de celebritate. Și-a dorit o carieră în acest domeniu și a făcut pașii necesari în această privință, arată onedio.com.

Și-a început cariera de model în 2014 și de atunci drumul său în această direcție a continuat. Se bucură de campanii alături de branduri celebre și continuă să impresioneze și astăzi. Ca orice altă vedetă din Turcia are parte și de critici, însă de fiecare dată menționează că le depășește fără a pune prea mare preț pe ele.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu surprind cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre. Cuplul face furori în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x