Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă. Cei doi se află în Bodrum, Turcia

Publicat pe 09.08.2024 la 15:14 Actualizat pe 09.08.2024 la 16:29

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin își continuă relația de iubire la putere maximă. Cei doi se află într-o constantă vacanță în diferite locații.

actori in diferite ipostaze

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă

Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Dilan Çiçek Deniz și își continuă povestea de iubire la putere maximă. Cei doi se bucură în continuare de vacanță. După ce s-au aflat în Italia, atât pentru proiecte profesionale cât și personale, iată că acum a venit timpul să se bucure de soare în Bodrum, Turcia.

Dilan Çiçek Deniz și Sinan Çetin se bucură de o vacanță constantă

Deși au încercat să rămână discreți în ceea ce privește viața lor personală, iată că acum nu se mai ascund. Au publicat serii de fotografii pe conturile personale și le arată tuturor că relația pe care au format-o nu mai poate fi distrusă. Actrița din Legea familiei și Flăcările destinului se află deja de o perioadă bună departe de camerele de filmat, asta pentru că în perioada de vacanță, vedeta își propune mereu să călătorească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Formează un cuplu cu Sinan Çetin de aproximativ trei luni și sunt extrem de apreciați de fani. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, momente pe care vedeta le trăiește alături de partenerul său.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a revenit la prima pasiune, modellingul. Actrița a defilat în Turcia ca ambasador al unui brand important de cosmetice

Au petrecut clipe de poveste în Italia, iar mai apoi s-au reîntors în Turcia. A fost și Sinan Çetin cel care a distribuit mai multe imagini cu partenera sa pe pagina de socializare. Îndrăgostiții au fost surprinși de camere în Türbükü. Dilan Çiçek Deniz a jucat rolul Suna în seria populară Legea familiei, acolo unde a împărțit rolul principal împreună cu Aras Bulut. Despre viața sa personală se pot spune multe, mai ales că a avut o relație de iubire cu Mert Yazıcıoğlu pentru o scurtă perioadă de timp, după ce s-a despărțit de Thor Saevarson.

Thor Saevarsson se iubește cu o altă femeie

Regizorul a încheiat relația de iubire cu Dilan Çiçek Deniz în 2022, după ce au anunțat că urmează să se căsătorească. În prezent, Thor Saevarsson se iubește cu o altă frumoasă celebritate din Turcia, arată milliyet.com.tr. Cu toate că actrița din Legea familia și-a dat acordul să se căsătorească cu Thor Saevarsson, în cele din urmă au anulat decizia.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia. Noua colaborare a vedetei i-a încântat pe fani

Se pare că a fost actrița cea care a anulat întreaga decizie din cauza geloziei partenerului său. Chiar dacă prietenii apropiați au încercat să îi apropie din nou, Dilan Çiçek Deniz și-a respectat decizia.

În prezent, Thor Saevarsson formează un cuplu cu o altă femeie. Este vorba despre Hazal Çağlayan. Aceasta a publicat o fotografie în mediul online alături de bărbatul care o face fericită în prezent. În ceea ce o privește pe fosta sa parteneră, aceasta se bucură la rândul său de ceea ce îi rezervă viața. Pe lângă momentele de fericire pe care le arată tuturor alături de partenerul său, demonstrează încă o dată că este pasionată de modă. Ținutele pe care le îmbracă sunt conforme cu ceea ce dorește să arate tuturor. Nu mai este niciun secret faptul că se numără printre actrițele îndrăgite.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă. Cei doi se află în Bodrum, Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La 69 de ani, tanti Luţa şi-a salvat 20 de vecini din calea viiturilor. "I-am tras, că nu am avut încotro"
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ion Ţiriac i-a anunţat „divorţul”, iar Ilie Năstase a lansat acuzaţii incredibile: „Aş face plângere la poliţie!”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x