Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson amână nunta. Care este motivul și ce fotografii inedite a postat actrița în mediul online

Publicat pe 29.07.2022 la 11:24 Actualizat pe 29.07.2022 la 12:15

Dilan Çiçek Deniz si Thor Saevarsson amână nunta, însă vedeta continuă să posteze fotografii inedite alături de partenerul său în mediul online. Vedeta din "Flăcările destinului" a ținut să-și reamintească momentele în care a pășit alături de logodnicul său pe covorul roșu.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie bleu de gală și se află pe covorul roșu acolo unde își ține mâinile împreună lăsate peste rochie

Dilan Çiçek Deniz la Cannes. 14 mai 2019

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi și-au anunțat logodna acum ceva timp și de atunci au rămas în atenția publicului datorită relației lor. Au călătorit împreună, și-au văzut familiile și în tot acest timp au ținut o legătură strânsă cu fanii din mediul online. Actrița din “Flăcările destinului” a ținut să-și reamintească câteva clipe memorabile.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson amână nunta

După propunerea pe care Thor Saevarsson i-a făcut-o partenerei sale chiar pe podul Bosfor, fanii au așteptat cu nerăbdare momentul în care cei doi să-și anunțe data nunții. Cu toate acestea, așteptarea va fi prelungită, asta pentru că îndrăgostiții amână marele eveniment. Dilan Çiçek Deniz le-a demonstrate tuturor că dragostea alături de partenerul său este una sinceră și reală.

Se pare totuși că cei doi amână nunta, asta după ce Thor Saevarsson a divorțat official acum aproximativ o lună. Regizorul este tatăl a trei copii, însă informațiile despre viața sa personală sunt întotdeauna foarte bine ascunse. Cât despre cererea în căsătorie, aceasta are o istorie amuzantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Thor a filmat pe podul Bosfor o reclama, acesta a considerat că perimetrul se află deschis pentru pietoni. Cu toate acestea, a fost pe punctul de a primi amendă din partea polițiștilor. Se pare că motivul pentru care nunta se amână este legat de proiectele profesionale ale actriței din “Flăcările destinului”. Cu toate că la momentul actual îndrăgostiții se află în vacanță, aceștia nu au părăsit țara natală din motive organizatorice. Fotografiile cu cei doi sunt întotdeauna valabile pe contul acesteia de socializare. Printre alte ipostaze în care au fost văzuți cei doi a fost și cea în care s-au plimbat cu jet – skiul. Diferența dintre cei doi este de 10 ani, însă nu poate fi vorba despre nicio diferență în acest sens.

Citește și: Can Yaman, întâlnire la bustul gol pe plajă cu Francesca Chillemi. Cum au fost surpinși cei doi

“Chiar te iubesc nespus, vreau să știi asta înainte să mor”, i-a scris Dilan Çiçek Deniz logodnicului ei. Mesajul nu a rămas fără răspuns, acesta scriind “Până la eternitate și după ea”.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, o adevărată inspirație pentru toată lumea

Nu mai este niciun secret faptul că Dilan Çiçek Deniz este o adevărată inspirație pentru femeile din toată lumea. Și-a început cariera ca și model și a continuat cu actoria, iar acest lucru nu i-a deranjat câtuși de puțin pe fanii săi. În mediul online are o întreagă armată de fani, mai precis peste 5 milioane de internauți care îi urmăresc fiecare ipostază.

Are peste 400 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare sau ședințe foto, cât și din viața reală, atunci când petrece timpul liber alături de logodnicul său, Thor Saevarsson. Cele mai recente postări ale vedete o arată pe aceasta în costum de baie în Bodrum.

Citește și: Cum arată Ernesto Laguardia la 63 de ani. Celebrul actor de telenovele își continuă activitatea profesională

“Locul fericit”, a scris vedeta din “Flăcările destinului” pe pagina personală de Instagram. Cât despre internauți, aceștia au felicitat-o pe vedetă pentru îndrăzneala de care a dat dovadă.

“Acum vara va fi și mai caldă”, “Ești minunată”, au scris internauții.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson amână nunta. Care este motivul și ce fotografii inedite a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x