Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit. Vedeta din “Flăcările destinului” apare îmbrățișată de Burak Deniz într-o fotografie postată pe internet

Publicat pe 09.12.2022 la 13:58 Actualizat pe 09.12.2022 la 14:26

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit. Vedeta din “Flăcările destinului” apare îmbrățișată de Burak Deniz într-o fotografie postată pe internet.

Dilan Çiçek Deniz poartă o maletă neagră, are părul prins într-o coadă de cal  și se uită spre partenerul ei

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit. Cei doi urmau să se căsătorească

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și justifice prezența pe micile ecrane cu ajutorul rolurilor de excepție pe care le-a interpretat fără greșeală. Printre proiecte se numără serialul “Chiriașul perfect”, “Flăcările destinului” și piesa de teatru “Constanze”. Pentru prima dată, vedeta a pășit în fața fanilor așa cum nu a mai făcut-o până acum.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit după ce au anunțat că urmează să se căsătorească

A reușit să-i surprindă pe fani cu rolul său din “Flăcările destinului”, iar mai apoi s-a făcut remarcată pe scenele teatrelor. După apariția pe copertele mai multor reviste din Turcia, în luna decembrie vedeta a revenit în Instyle Magazine cu noi declarații legate atât de viața personală cât și profesională. Recent, vedeta a împărțit același platou de filmare cu Burak Deniz, un alt actor de rang înalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu vreau să fiu parte din proiectele ale căror număr de fani este unul discutabil. Vreau să mă implic în cele care reușesc să-mi facă inima să bată și să mă facă fericită. Până acum am ales astfel de proiecte care au reușit să mă facă să mă simt bine. De aceea, rezultatele sunt foarte bune. Vreau să mă implic în cât mai multe astfel de idei.”, a mărturisit.

Vedeta din “Flăcările destinului” și-a realizat un scop din a fi fericită și continuă pe acest drum, așa cum ea însăți a declarat în celebra revistă.

“Am nevoie să fiu fericită. Nu simt niciun gol înăuntru. Dacă vrei să explic, am o parte în mine pe care nimeni n-o va înțelege. Așa a fost de când am fost copil.”, a mai spus. În nenumărate rânduri a reușit să iasă în evidență atât datorită calităților de actriță, cât și a frumuseții sale. Cu peste 5 milioane de fani pe pagina de Instagram, a publicat până acum peste 500 de imagini și filmulețe. Cu toate că urma să se căsătorească cu Thor Saevarsson, se pare că relația lor a luat sfârșit.

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz apar îmbrățișați în mediul online

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz fac parte din cel mai nou proiect profesional lansat în Turcia. Cei doi au apărut împreună pe rețelele sociale, într-o ipostază care a ridicat nenumărate semne de întrebare. Actrița a purtat o rochie neagră cu decolteu și s-a lăsat surprinsă zâmbind în brațele colegului său de platou.

“Arătați bine, cum a reușit Burak să o ia în brațe”, “Frumoasă”, „Minunată”, „Ai un zâmbet pe față ce se vede de departe”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Mai mult de o mie de fani au simțit nevoia să lase câteva cuvinte pentru îndrăgita vedeta. Deși și-a lăsat la vedere doar decolteul, aceasta a reușit să strălucească fără doar și poate. De asemenea, a apărut alături de un patruped ce i-a emoționat pe fani. Nu este pentru prima oară când vedeta se lasă surprinsă într-o astfel de fotografie. De asemenea, printre cei care i-au lăsat comentarii s-au numărat și fostele colege de platou, Demet Evgar și Melisa Dongel.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit. Vedeta din “Flăcările destinului” apare îmbrățișată de Burak Deniz într-o fotografie postată pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x