Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cum au apărut cei doi într-o fotografie romantică pe internet

Publicat pe 08.08.2022 la 10:25 Actualizat pe 08.08.2022 la 11:22

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cei doi au demonstrat acest lucru cu o fotografie romantică postată în mediul online. Despre ce este vorba.

Dilan Cicek Deniz alături de Thor Saevarsson

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson

Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi și-au confirmat relația și mai apoi au mărturisit că se vor căsători. Cu toate acestea, momentul mult așteptat se amână. Motivul este strict profesional, căci îndrăgostiții se iubesc ca la început.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson au fost surprinși de jurnaliști în Bebek, o zonă exclusivistă a Turciei. Cei doi au luat o cină romantică și ulterior au fost înconjurați atât de fani cât și de oamenii din presă. Se pare că nunta mult așteptată va fi amânată pentru vara anului viitor, însă artiștii sunt la fel de entuziasmați.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, de vară, Dilan Çiçek Deniz a ținut să fie asortată cu logodnicul său Thor Saevarsson care a purtat o ținută lejeră de culoare neagră. Cu zâmbetul pe buze, cei doi au răspuns curiozităților și s-au sărutat în fața camerelor.

“Amândoi avem programe încărcate, am amânat nunta. Va fi în vara anului viitor, veți afla.”, a spus Dilan Çiçek Deniz, potrivit Haberturk.com. Actrița din “Flăcările destinului” a mărturisit că în curând vor apărea două noi producții din care chiar ea a făcut parte.

“Am un nou proiect care va apărea în curând. Atât filmul cât și serialul vor apărea în curând.”, a transmis actrița de origine turcă. În timp ce îndrăgostiții au răspuns întrebărilor, florarii i-au înconjurat cu trandafiri roșii. În cele din urmă, Thor Saevarsson a ținut să cumpere un buchet pentru logodnica sa. Aceasta a ținut să-i mulțumească cu un sărut și împreună au pornit către mașină. Dilan Çiçek Deniz a primit cererea în căsătorie pe Podul Bosfor.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, alături de mama sa pe rețelele sociale. Cum a apărut vedeta

“Am fost foarte nepregătită. Sunt foarte fericită, sunt încă în șoc. Motivul pentru care a făcut o astfel de propunere este pentru că eu mă aflu în Asia, iar el în Europa. A fost o mare surpriză.”, a spus vedeta la acel moment.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre inegalitatea dintre sexe în industria din care face parte

Dilan Çiçek Deniz va putea fi urmărită în curând într-un nou serial turcesc, “ Kusursuz Kiracı”. Va juca alături de frumoasa actriță Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”. Actrița din “Flăcările destinului” susține că își dorește de fiecare dată să joace roluri puternice, ale unor femei care știu ce vor și cunosc cu exactitate rolul lor în viață.

Citește și: Demet Evgar își arată cu mândrie burtica de graviduță într-un costum mulat. Imaginile care au bucurat inimile fanilor

“Povești pe care le citesc îmi atrag atenția sau nu, întotdeauna mă ghidez după viețile femeilor puternice.”, a spus Dilan Çiçek Deniz, conform Seriesturkish.com. Actrița este de părere că anumite roluri jucate magistral pot schimba viața femeilor de zi cu zi. De asemenea, vedeta a mărturisit că insistă întotdeauna să fie la fel de bine plătită ca și colegii săi actori.

“Sunt foarte insistentă cu acest lucru. Cer întotdeauna plata egală. Până la urmă, lucrăm cu toții în același proiect și lucrăm din greu.”, a transmis vedeta. Aceasta spune că nu este adepta cenzurii în mediul online. Preferă să-și arate adevărata față în preajma fanilor care o îndrăgesc.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cum au apărut cei doi într-o fotografie romantică pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x