Dilan Çiçek Deniz surprinde cu un look aparte. Ce coafură a ales vedeta să poarte în cadrul celei mai recente ședințe foto

Publicat pe 16.09.2022 la 14:21 Actualizat pe 16.09.2022 la 14:47

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu un look aparte. Ce coafură a ales vedeta să poarte în cadrul celei mai recente ședințe foto.

Dilan Çiçek Deniz poartă un pulover negru și coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să demonstreze că nu este doar o vedetă de carton și că are capacități excelente pe care le poate pune în practică în meseria de actriță. De la roluri în seriale, până la cele din piesele de teatru, aceasta a fost întotdeauna pe primele locuri în preferințele fanilor. Cea mai nouă apariție a sa vine pe coperta unei reviste din țara sa natală.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” surprinde cu un look aparte

Are o figură frumoasă, este înaltă și reușește întotdeauna să găsească ținute potrivite pentru a-și pune în evidență calitățile fizice. De asemenea, pe micile ecrane sau pe scenele teatrelor demonstrează că este o adevărată profesionistă. Proiectul “The perfect tenant” i-a adus acesteia noi laude din partea celor care au urmărit-o până acum în “Flăcările destinului” sau “Legea familie”. În prezent, vedeta se ocupă de un nou proiect profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă până acum o vedeam pe micile ecrane, de data aceasta iubitorii de teatru o pot urmări în piesa de teatru “Amadeus” alături de Selçuk Yöntem și Tansu Biçer. Aceasta joacă rolul “Constanze”. Între platourile de filmare și repetițiile pentru piesa de teatru, Dilan Çiçek Deniz pare că nu mai are timp pentru viața personală. Aceasta s-a logodit cu regizorul islandez Thor Saevarsson într-unul dintre cele mai romantice locuri din Turcia.

Cu toate acestea, nunta nu a fost până în prezent programată din cauza proiectelor profesionale pe care amândoi le au în desfășurare. Piesa de teatru la care actrița muncește în prezent, spune povestea conflictului dintre Wolfgang Amadeus Mozart și Antonio Salieri ce au locuit în Viena în secolul al 18-lea. Dilan Çiçek Deniz urmează să susținuă un examen extrem de serios alături de doi mari actori, arată Seriesturkish.com.

Până în prezent, rolul “Constanze” a fost jucat de Özlem Öçalmaz, însă în cel de-al 3-lea sezon al spectacolelor actrița a trebuit să intre în concediu de maternitate. “Amadeus” a fost nominalizată în cadrul a 8 categorii în cadrul mai multor festivaluri, printre care și “Best film” și “Best Adaptation”.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson, într-o ipostază romantică pe internet

În ciuda programului încărcat, Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson își fac întotdeauna timp pentru viața personală. De curând, îndrăgostiții au fost văzuți în cadrul unui concert, acolo unde s-au fotografiat într-o ipostază romantică. Actrița din “Flăcările destinului” a urcat imaginile în cadrul Instastory și fanii au reacționat imediat.

Cei mai mulți dintre aceștia, așteaptă cu sufletul la gură ca îndrăgostiții să pornească spre altar și actrița să îmbrace în cele din urmă rochia de mireasă. Cei doi s-au logodit pe podul Bosfor, acolo unde tânărul regizor a cerut-o pe partenera sa de soție. Cu toate că nu se aștepta, Dilan Çiçek Deniz a fost cu adevărat impresionată de gestul acestuia și emoțiile au însoțit-o o bună perioadă de timp.

Cu peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Dilan Çiçek Deniz reușește să-și mențină grupul pe fani pe care și l-a creat de-a lungul timpului.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu un look aparte. Ce coafură a ales vedeta să poarte în cadrul celei mai recente ședințe foto

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x