Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului" și-a declarat iubirea pentru partenerul ei

Publicat pe 26.03.2022 la 15:20 Actualizat pe 26.03.2022 la 14:32

Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului" este recunoscută pentru modestia ei. Cu toate astea, actrița și-a luat inima în dinți și i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie cu umerii goi și un colier de perle

Dilan Çiçek Deniz pe covorul roșu la Cannes

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este admirată de mulți în serialul “Flăcările destinului”, însă puțini știau că frumoasa actriță se iubește cu un bărbat la fel de celebru. Se pare că iubitul tinerei face parte tot din lumea artistică și este pregătit să îi ofere partenerei sale tot ce are mai bun.

Vedeta de 26 de ani este admirată de fani pentru frumusețea ei, dar și pentru modestie, calități care cu siguranță i-au adus un plus de valorea în cariera de actriță. Deși are 4,6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, aceasta continuă să uimească audiența prin simplitate și bun gust.

De asemenea, Dilan Çiçek Deniz este recunoscută pentru faptul că nu apare foarte des alături de iubitul ei pe rețelele de socializare. De data aceasta însă, actrița a făcut o excepție.

Dilan Çiçek Deniz și-a declarat dragostea pentru iubitul ei

Dilan Çiçek Deniz are mai multe conturi de socializare, acolo unde comunică în permanență cu fanii de pretutindeni.

Vedeta și-a declarat recent dragostea pentru iubitul ei, faimosul actor Thor Saevarsson. Cei doi nu au multe fotografii împreună în mediul online, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze, ba mai mult, arată că țin la intimitatea lor și preferă să-și trăiască iubirea în liniște.

În postarea recentă din mediul online, actrița i se adresează iubitului ei cu apelativul “suflet pereche”, cee ace denotă o dragoste nemărginită. Fanii nu au putut rezista acestei imagini idilice, așa că i-au lăsat actriței nenumărate comentarii.

Viața și proiectele lui Çiçek Deniz

Deși Çiçek Deniz a făcut parte deja din multe producții importante, actrița nu se oprește aici. Aceasta nu a vrut să ofere prea multe detalii, însă spune că va putea fi văzută pe micile ecrane mult timp de acum înainte.

Printre momentele în care este surprinsă pe platourile de filmare, Çiçek Deniz mai poate fi văzută și pe podium, acolo unde își exercită calitățile de model. Aceasta a primit în 2014 titlul de “Miss Universe Turkey”.

Actrița provine dintr-o familie de profesori care au dorit să o îndrume de mica spre cariera pe care a dorit să o îmbrățișeze. În timpul liceului, Çiçek Deniz a studiat actoria și astfel și-a dat seama că această pasiune se poate transforma foarte ușor într-o meserie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Çiçek Deniz își poate atribui cu ușurință și titulatura de scriitor, având în vedere că a reușit să scoată pe piață o carte de poezii în limba turcă intitulată “I thought the sun was my mother”. La 17 ani a participat la un concurs de teatru pe care l-a câștigat cu brio.

Çiçek Deniz a decis că își dorește să urmeze facultatea de turism, ulterior alegerea ei fiind facultatea de literatură. Vedeta a concurat la Miss Universe 2014, însă a fost eliminate din competiție înainte de a ajuns la final.

Çiçek Deniz poate fi văzută atât în producțiile din care face parte, dar și pe Instagram, acolo unde momente din viața ei personală sunt disponibile pentru orice fan.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului" și-a declarat iubirea pentru partenerul ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x