Diletta Leotta a apărut pe rețelele de socializare nemachiată și în halat de baie. Cum arată când nu intră pe mâna stiliștilor

Publicat pe 04.03.2022 la 21:21 Actualizat pe 06.03.2022 la 00:28

Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman, se laudă cu un aspect fizic de invidiat, însă puțini știu cum arată frumoasa blondă atunci când nu intră pe mâna stiliștilor. Jurnalista este una dintre cele mai apreciate femei la nivel internațional datorită muncii sale, dar și a farmecului pe care îl are.

Diletta Leotta

Getty/Profimedia

Diletta Leotta are reguli stricte atunci când vine vorba de frumusețe, nu doar produsele cosmetice și de îngrijire sunt pe primul plan, dar și sportul. Tânăra în vârsta de 29 de ani are un trup sculptat și un chip extrem de luminos. Aceasta s-a pozat pe Instagram fără urme de machiaj pe chip și a arătat tuturor cum este ea fără retușuri din pensulă.

Cum arată jurnalista Diletta Leotta nemachiată. Fosta parteneră a lui Can Yaman s-a pozat chiar înainte de a se aranja

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Diletta Leotta arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de chipul ei. Fanii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a fotografiat blonda și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Aceasta are un chip la care multe femei visează, iar atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează un chip perfect, ci și grija pe care o are față de propriul trup.

Ea reușește să atragă toate privirile! Tenul său este impecabil și luminos, iar trăsăturile chipului sunt aceleași pe care telespectatorii le pot vedea pe micile ecrane.

Diletta se prezintă mereu în fața publicului aranjată de stiliști și pregătită pentru a avea un look incredibil. Jurnalista apelează la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a afișa o imagine fabuloasă. Însă, în viața de zi cu zi ea arată la fel de bine.

Diletta Leotta este comentator sportiv. Frumoasa blondă în vârstă de 30 de ani a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi a ajuns la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

Leotta a studiat Dreptul la Universitatea Luiss din Roma și a absolvit în 2015. Aceasta are 1,73 înălțime.

În articolul

Diletta Leotta a apărut pe rețelele de socializare nemachiată și în halat de baie. Cum arată când nu intră pe mâna stiliștilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x