Diletta Leotta a îmbrăcat un costum mulat cu decupaje pe tot corpul. Aparitia care cere priviri atente

Publicat pe 09.09.2022 la 11:38 Actualizat pe 09.09.2022 la 12:24

Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, continuă să surprindă cu aparițiile sale îndrăznețe! Fanii au observat o schimbare la jurnalistă după separarea de celebrul actor turc și au ținut să-i menționeze faptul că pare să fi înflorit după ce a trecut prin despărțire. Ultima sa apariție demonstrează că este tot mai încrezătoare în ea.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta a trecut printr-o despărțirea dureroasă de Can Yaman, celebrul star turc, care în urmă cu mulți ani a fost “adoptat” de Italia. Acolo el și-a construit un nume, o casă, dar și o relație cu una dintre cele mai dorite femei ale țării: Diletta Leotta.

De curând, acesta a surprins cu o apariție neașteptată. Ea și-a obișnuit fanii cu apariții cât se poate de diafane, dar a spart regulile de această dată și a îmbrăcat un costum mulat cu decupaje care îi dezvăluie formele voluptoase.

Diletta Leotta surprinde într-un costum mulat cu decupaje. Fosta parteneră lui Can Yaman, din ce în ce mai determinată să atragă atenția

Viața Dilettei Leotta pare să fie încântătoare și lucrurile îi merg ca pe roate în toate sectoarele, însă nu știm încă la capitolul amoros cum stă, însă profesional ne puteam bucura să o vedem pe terenul de fotbal la fiecare meci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că Mama Natură i-a oferit numeroase daruri, secretul unei vieți împlinite atât profesional, cât și în toate capitolele vieții ține și de voință proprie, astfel jurnalista lucrează mult cu ea însăși pentru a reuși să se dezvolte cât mai mult.

Ce spune Diletta Leotta despre relația pe care a avut-o cu Can Yaman

Jurnalista a declarat în urmă cu ceva timp că nu mai formează o relație cu Can Yaman, iar cuvintele pe care le-a spus despre povestea de iubire au fost lăudabile.
„Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă. Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”.

Diletta Leotta a lăsat să se înțeleagă că între ei nu s-a încheiat totul și că viața poate fi imprevizibilă: „Să știți că nu este un moment ușor, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Iubirea este ca viața, imprevizibilă”, a spus ea.

În articolul

Diletta Leotta a îmbrăcat un costum mulat cu decupaje pe tot corpul. Aparitia care cere priviri atente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x