Diletta Leotta, alături de un bărbat pe rețelele sociale după a declarat că speră la o împăcare cu actorul Can Yaman

Publicat pe 23.11.2021 la 13:47 Actualizat pe 23.11.2021 la 14:13

Diletta Leotta, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Italia, s-a fotografiat alături de un bărbat pe rețelele de socializare. Acum ceva timp, blondina spunea că speră la o împăcare cu actorul Can Yaman.

Diletta Leotta poartă pantaloni negri, bluză neagră și sacou alb

Diletta Leotta în Casa Azzurri din Milano, 5 octombrie 2021

Getty Images

După confirmarea despărțirii de Can Yaman, frumoasa jurnalistă Diletta Leotta a menționat că și-ar dori să se împace cu actorul și că îl iubește. Cu toate astea, recent, blondina s-a fotografiat alături de un bărbat și a postat imaginea pe rețelele sociale.

Fanii nu au ezitat să comenteze în dreptul postării, astfel că părerile au fost împărțite în legătură cu o nouă relație a fostei partenere a lui Can Yaman.

Se pare totuși că Diletta Leotta nu este încă pregătită pentru o nouă iubire, asta pentru că fotografia este realizată în scop profesional.

Diletta Leotta, alături de un bărbat pe rețelele sociale

“Diletta Leotta zboară la Napoli, dar și în Senegal, da, descoperim totul despre Kalidou Koulibaly și este minunat.”, a postat Diletta Leotta în dreptul fotografiei.

Kalidou Koulibaly este portar în cadrul echipei SSC Napoli.

Frumoasa vedetă a primit peste 2 mii de comentarii, astfel că notorietatea acesteia după relația cu actorul Can Yaman se poate observa cu ochiul liber. Cei peste 8 milioane de fani nu ezită niciodată să afle lucruri interesante din viața personală a jurnalistei, asta după ce și-a declarat iubirea pentru fostul partener.

Atât Diletta Leotta cât și Can Yaman nu sunt implicați în relații amoroase la momentul actual, iar actorul se află momentan în Italia pentru a-și onora proiectele profesionale. Tot după despărțirea de celebrul actor, jurnalista a început să posteze pe contul personal de Instagram fotografii din ce în ce mai provocatoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Can Yaman a luat decizia de a-și spune povestea și a scos o carte, astfel că oamenii îl vor vedea de acum înainte sub o altă lumină.

Recent, Diletta Leotta a participat la o sesiune foto acolo unde a fost îmbrăcată doar în lenjerie intimă...masculină. Formele de invidiat ale blondinei au atras privirile tuturor, iar Can Yaman a fost cu siguranță atras de postarea fostei partenere de viață.

În ciuda faptului că au format un cuplu invidiat de toată lumea, iată că cei doi s-au despărțit cu puțin timp înainte de căsătorie.

Diletta Leotta a confirmat despărțirea de Can Yaman

În cadrul unei emisiuni la care a participat, Diletta Leotta a confirmat despărțirea de Can Yaman, însă a mărturisit că nu a vrut să vorbească despre acest subiect încă de la început.

Au format un cuplu reușit, iar cei mai mulți spun că mama actorului a fost cea care a pus piedici în calea fericirii lor. Cei care o apreciază pe femeie, ar putea spune contrariul, asta dacă vedem pagina de Instagram a acesteia, acolo unde fotografiile alături de fiul ei și cea care i-a fost până de curând iubită, stau încă mărturie.

Cu toate că Diletta Leotta a fost cea care a vorbit despre despărțirea de Can Yaman, blondina spune că i-a fost dificil să ajungă la această decizie, având în vedere cât de dificil i-a fost să treacă peste situația cu pricina.

Dacă s-ar fi căsătorit, nunta dintre Can Yaman și Diletta Leotta s-ar fi ridicat la suma de peste 600.000 de euro. Aceasta era programată pentru 2022. Niciunul nu a șters încă fotografiile de pe rețelele sociale în care apar împreună.

În articolul

Diletta Leotta, alături de un bărbat pe rețelele sociale după a declarat că speră la o împăcare cu actorul Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x