Diletta Leotta, apariție magistrală de Halloween. Aceasta a îmbrăcat o rochie specială

Publicat pe 01.11.2021 la 20:35 Actualizat pe 01.11.2021 la 20:50

Diletta Leotta a bifat o apariție demnă de laudă. Aceasta a sărbătorit Halloweenul într-o costumație magistrală, care a atras atenția tuturor. Jurnalista s-a pozat și în compania unui băiat misterios.

Diletta Leotta

Getty

Dileta Leotta este fără doar și poate o femeie fermecătoare, care știe cum să-și pună în evidență atuurile. Ea a îmbrăcat cu ocazia Halloweenului o rcihie neagră, cu pene ascuțite, despicată pe picior și cu volane inedite.

Look-ul demn de laudă a fost completat de o un machiaj strident, un colier imens și un coc care pun în evidență toată rochia.

Ce costum a purtat Diletta Leotta de Halloween

Aceasta este posesoarea unui trup de invidiat, iar ținuta pe care o poartă îi scoate în evidență formele voluptoase.

Diletta pare să fi devenit o iubitoare a rochiilor mulate și a costumelor de baie inedite. Fosta parteneră a lui Can Yaman pozează din toate unghiurile pentru a-și afișa trupul bine lucrat la sală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a fost surprinsă și alături de un bărbat, în noaptea în care se celebrează sărbătoarea americană.

Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman și declară că speră la o împăcare

Presa din străinătate spune că Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman. Prezentatoarea din Catania a fost oaspete la talk-show-ul Silvia Toffanin, Verissimo, acolo unde a făcut mai multe declarații despre relația pe care a avut-o cu Can Yaman: „Dragostea este imprevizibilă”.

Povestea de dragoste dintre Diletta Leotta și Can Yaman s-a încheiat, au scris zile și săptămâni la rând tabloidele din toată lumea. Cei doi au fost sub lupa presei încă de când nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate.

După atâtea zvonuri, frumoasa prezentatoare de știri sportive Diletta Leotta a confirmat despărțirea de Can Yaman în microfoanele emisiunii Verissimo.

Diletta a vorbit despre relație ca pe o poveste frumoasă, o dragoste reală la prima vedere, un basm care a fost întrerupt prea curând.

„A fost totul rapid și frumos. Lucrul complicat este atunci când se întâmplă să te îndrăgostești de un bărbat atât de faimos și să faci calculele cu toate aceste lucruri”. Apoi, Diletta a spus că viața din spatele ecranului este atât de diferită de ceea ce oamenii văd pe social media.

„Îmi place să împărtășesc, dar există o viață reală în spatele ecranului. Era dificil să păstrezi totul intim. Dar aici este că, uneori trebuie să împarți persoana de personajul. A fost dificil”, a spus prezentatoarea DAZN, care a abordat apoi zvonurile conform cărora ea și Can și-au pus în scenă relația pentru a câștiga mai multă popularitate.

În articolul

Diletta Leotta, apariție magistrală de Halloween. Aceasta a îmbrăcat o rochie specială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x