Diletta Leotta, exerciții de fitness lângă brad. Cum își menține frumoasa jurnalistă silueta în preajma Crăciunului

Publicat pe 23.12.2021 la 10:31 Actualizat pe 23.12.2021 la 11:03

Diletta Leotta nu uită de exercițiile fizice nici măcar în preajma sărbătorilor de iarnă. Cum își menține frumoasa jurnalistă silueta de Crăciun. Fosta parteneră a lui Can Yaman s-a filmat în dreptul bradului.

Diletta Leotta poartă o maletă albă pe gât, are un palton alb cu maro și poartă mănuși maro, groase. Jurnalista are părul desprins

Diletta Leotta pe teren înaintea meciului dintre AC Milan v SSC Napoli. 19 decembrie 2021

Profimedia Images

Diletta Leotta este cunoscută drept o adeptă a sportului și a mâncărurilor sănătoase, asta pentru că la fiecare apariție pe micile ecrane sau în online, jurnalistă apare de fiecare dată impecabilă. Fosta parteneră a lui Can Yaman nu se dezice de exerciții de fitness nici măcar în preajma Crăciunului.

Lângă brad, îmbrăcată într-o ținută sport și pregătită să le arate fanilor câteva mișcări simple pentru a-și menține silueta de invidiat, așa apare Diletta Leotta în cea mai nouă postare din mediul online.

Videoclipul în care Diletta Leotta apare lângă brad, înainte de Crăciun, făcând exerciții de fitness, a făcut înconjurul internetului.

Diletta Leotta, exerciții de fitness lângă brad

Cu toții ne dorim ca în fiecare an, de sărbători, să nu exagerăm cu mâncarea, băutura și alte tradiții specifice. De aceea, persoanele publice din online, încearcă de fiecare dată să ne dea o mână de ajutor în acest sens.

Așa este și cazul frumoasei jurnaliste Diletta Leotta care nu a dorit să lase acest an să treacă fără să le arate fanilor câteva exerciții simple de fitness pentru o silueta de invidiat în preajma Crăciunului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru Diletta Leotta o siluetă ca trasă prin inel nu e niciodată o problemă, asta pentru că blondina are de fiecare dată grijă ce mănâncă, dar și la ce exerciții apelează pentru a rămane tonifiată indiferent de sezon. În cele mai multe postări de pe pagina personală de Instagram a vedetei, putem vedea modalitățile prin care fosta parteneră a lui Can Yaman se antrenează acasă, cu un mic ajutor specializat.

Are 30 de ani și nu ratează nicio zi de sport, așa poate fi descrisă Diletta Leotta, care apare în online lângă bradul împodobit, făcând câteva exerciții fizice.

Imediat după postarea videoclipului, jurnalista a primit mii de aprecieri și comentarii din partea fanilor de pretutindeni, semn că indiferent de perioadă, fanii o urmăresc în continuare.

Cum își menține frumoasa jurnalistă silueta în preajma Crăciunului

Exerciții fizice pentru picioare, abdomen și brațe, așa pot fi descrise cele arătate în online de Diletta Leotta. Cei mai mulți au fost impresionați de faptul că blondina poate sta în cap, cu picioarele în aer.

După finalizarea setului de exerciții, Diletta Leotta privește satisfăcută spre telefon, acolo unde își ține notat fiecare circuit pe care îl are de făcut.

“Când mă antrenez pentru Crăciun.”, a scris Diletta Leotta în dreptul postării. Peste 100 de mii de aprecieri și multe comentarii a reușit să strângă jurnalista. Fanii au remarcat nu doar fizicul de invidiat al vedetei, dar și bradul de Crăciun foarte frumos împodobit.

“Ce brad frumos și elegant.”, “Ce plămâni”, “Învață-mă și pe mine”, au fost câteva dintre comentarii.

După un an lung, plin de eveniment și întâmplări inedite, iată că Diletta Leotta și-a luat o pauză binemeritată chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Frumoasa jurnalista joacă pentru prima dată un rol într-un film, iar pelicula este deja difuzată în cinematografele din Italia.

Alături de Alessandro Siani și Christian De Sica, Diletta Leotta poate fi văzută într-o altă ipostază față de cea arătat până acum.

În articolul

Diletta Leotta, exerciții de fitness lângă brad. Cum își menține frumoasa jurnalistă silueta în preajma Crăciunului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x