Diletta Leotta, fotografie inedită alături de mama sa. Frumusețea este moștenire de familie

Publicat pe 10.11.2021 la 14:44 Actualizat pe 10.11.2021 la 15:13

Diletta Leotta a reușit să ajungă în atenția fanilor datorită relației de iubire pe care a trăit-o alături de Can Yaman. Frumusețea ei a devenit rapid o atracție pentru nenumărați fani din întreaga lume, iar recent jurnalista a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viață, astfel că internuații au descoperit rapid că această calitate este moștenire de familie.

Diletta Leotta poartă un top negru și un sacou de aceeași culoare. Are părul prins într-o coadă de cal

Diletta Leotta prezintă meciul dintre AC Milan și FC Internazionale - Serie A pentru un post de televiziune din Anglia

Profimedia Images

După despărțirea de Can Yaman, Diletta Leotta a început să aibă apariții din ce în ce mai provocatoare pe rețelele de socializare, astfel că fanii au apreciat-o din ce în ce mai mult. Indiferent că se află la locul de muncă sau în timpul liber, frumoasa blondină are de fiecare dată un motiv să se afișeze cu cele mai îndrăznețe look-uri.

Diletta Leotta s-a pozat în diferite ipostaze din vacanță, dar și de pe terenul de fotbal, acolo unde este prezentă la locul de muncă.

Recent, jurnalista și-a uimit fanii atunci când a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de mama sa.

Diletta Leotta, fotografie inedită alături de mama sa

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Diletta Leotta a simțit nevoia să-i transmită acesteia un mesaj emoționant și să posteze o fotografie alături de ea pe rețelele de socializare.

“Îți admir puterea, dulceața și abilitatea de a găti paste în cel mai bun mod posibil. Salutări mama”, a scris blondina în dreptul pozei.

Fanii nu au întârziat să apară cu comentarii și aprecieri, astfel că peste 2 mii de fani i-au comentat la postare. De asemenea, peste 200 de mii de internauți i-au apreciat fotografia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Salutări mamei tale.”, “Toate cele bune”, “Acum totul se explică”, “Amândou extrem de naturale”, “Sunt cel mai mare fan”, au fost câteva dintre comentariile celor care o îndrăgesc pe Diletta Leotta.

Cu toate că s-a despărțit de Can Yaman și a declarat că speră la o împăcare, frumoasa Diletta Leotta își continuă activitățile cotidiene și continuă să-și surprindă fanii cu fiecare apariție. Totuși, cei care le-au urmărit relația celor doi, mai speră încă la o împăcare.

După separare, Diletta Leotta a fost cuplată de presa din străinătate cu mai multe personalități, iar destinul lui Can Yaman a fost același. În ciuda faptului că a fost cunoscută lumii întregi după relația cu celebrul actor turc, jurnalista de origine italiană își dorește să arate tuturor că merite să fie în atenția publicului și singură, dat fiind faptul că are o meserie greu de egalat.

Cum apare Diletta Leotta pe rețelele de socializare după despărțirea de Can Yaman

Diletta Leotta a participat la o ședință foto profesională și a ales să se îmbrace destul de sumar, acoperită doar de un top alb, scurt și o pereche de boxeri masculini, jurnalista face furori pe rețelele de socializare. Postarea sa a ajuns destul de repede la un număr record de aprecieri peste 303.000 de inimioare pe Instagram și numeroase comentarii din partea admiratorilor.

După despărțirea de starul turc, Diletta Leotta a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a dezvoltat o întreagă comunitate de fani.

Diletta Leotta este fără doar și poate o femeie extrem de frumoasă, care face furori în rândul bărbaților. Are atuuri de care este conștientă și știe să se pună în valoare, iar pentru asta are o echipă de stiliști care are grijă de ea.

Diletta Leotta și Can Yaman urmau să se căsătorească dar s-au despărțit cu puțin timp înainte de marele eveniment.

În articolul

Diletta Leotta, fotografie inedită alături de mama sa. Frumusețea este moștenire de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x