Diletta Leotta, fotografie rară alături de mama sa. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Dovada că frumusețea este o moștenire reală

Publicat pe 25.10.2022 la 21:00 Actualizat pe 24.10.2022 la 21:29

Recent, jurnalista Diletta Leotta și-a uimit fanii atunci când a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de mama sa.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Italiei. Frumusețea ei copleșește nenumărați fani din întreaga lume, iar recent jurnalista a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viață, astfel că internuații au descoperit rapid că această calitate este moștenire de familie.

Fotografie rară cu Diletta Leotta, alături de mama sa: "Întodeauna lângă mine", a scris jurnalista

Diletta Leotta este o femeie cu adevărat frumoasă, ce s-a făcut remaracată atât fizic, cât și intelectual, ea fiind un jurnalist sportiv foarte bun. Toată lumea o știe pe blonda specială a lui Can Yaman, însă puțini știu cum arată familia ei și de la cine a moștenit frumusețea.

Diletta Leotta se mândrește cu părinții săi alături de care are o legătură foarte frumoasă. De curând, jurnalista a postat o imagine cu mama sa și fanii au fost hipnotizați de frumusețea celor două.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Admiratorii au observat, fără doar și poate, că Diletta seamănă izbitor cu mama sa, care la o vârstă înaintată are trupul unei femei foarte tinere și un chip pe care nu s-a întipărit trecerea anilor. Un lucru este evident, vedeta este copia fidelă a mamei sale, care arată impecabil.

Blonda s-a făcut remarcată la nivel mondial prin intermediul meseriei sale de jurnalist de sport, apărând alături de cele mai mari echipe de fotbal ale lumii. De curând, acesta a bifat o apariție specială, care cu siguranță nu a putut fi trecută cu vederea față de domnii de pe teren.

Diletta Leotta a avut o relație cu actorul turc Can Yaman, iar după despărțire pare că tot mai mutle uși i se deschid. Acesta are parte de succes pe partea profesională, iar presa stă din ce în ce mai mult pe urmele sale de când a avut legătură cu starul de telenovele.

În articolul

Diletta Leotta, fotografie rară alături de mama sa. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Dovada că frumusețea este o moștenire reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x