Diletta Leotta în bucătărie. Ce preparat delicios a gătit frumoasa jurnalistă

Publicat pe 17.11.2021 la 12:26 Actualizat pe 17.11.2021 la 13:07

Diletta Leotta a început să fie tot mai iubită de public după relația de iubire pe care a avut-o cu Can Yaman. Recent, vedeta s-a fotografiat în bucătărie, acolo unde a încercat să gătească un preparat delicios. Cum au reacționat fanii.

Diletta Leotta poartă o bluză verde și o geacă neagră. Jurnalista are părul desprins și râde

Diletta Leotta prezintă meciul dintre Parma Calcio și AS Roma pe 14 martie 2021

Getty Images

Deși toată lumea o cunoaște acum pe Diletta Leotta după relația de iubire pe care a avut-o cu Can Yaman, puțini știu că frumoasa jurnalistă este și o împătimită a gastronomiei. Cu toate că are un trup de invidiat și o siluetă de viespe, iată că în timpul liber blondina gătește.

Recent, aceasta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care le arată internauților preparatul pe care l-a făcut chiar cu mâinile ei.

Diletta Leotta gătește un preparat delicios

Diletta Leotta reușește de fiecare dată să atragă privirile fanilor prin aparițiile sale fără cusur de pe rețelele sociale. Recent, blondina le-a arătat urmăritorilor ce a gătit chiar cu propriile sale mâini.

“Inima este care un puzzle neterminat, de aceea căutăm jumătatea perfectă pentru a-l completa.”, a scris Diletta Leotta în dreptul fotografiilor.

Jurnalista a gătit un desert în formă de inimă și a lăsat un mesaj mai mult decât emoționant în dreptul pozelor. Fanii se duc cu gândul la Can Yaman și sunt de părere că aceasta nu l-a uitat încă pe fostul ei iubit. De altfel, chiar ea a spus că l-a iubit și că i-ar plăcea ca relația dintre ei să mai aibă un viitor, cândva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată în pantaloni galbeni, sport și cu un top scurt, care îi lasă abdomenul la vedere, Diletta Leotta zâmbește și este fericită că poate să împărtășească cu cei care o iubesc, o practică atât de obișnuită ei.

Deși este văzută mai mereu în haine elegante, pe terenul de fotbal sau în redacție, acolo unde muncește neîncetat, Diletta Leotta este la fel de fermecătoare și în haine simple, pe care le poartă doar în casă.

“Să găteși preparate pentru cei dragi, îndulcește viața”, “Ce comoară”, “Să ai o zi frumoasă, Dile”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor de pe Instagram.

Diletta Leotta în haine de casă, atunci când nu se află pe terenul de fotbal

Postarea jurnalistei a primit peste 250 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii, toate numai pozitive. Cei 8 milioane de urmăritori ai vedetei nu rămân niciodată indiferenți la postările acesteia, astfel că oricând aceasta pregătește fotografii inedite, fanii sunt doar ochi și urechi.

După ce zvonurile legate de separarea de Can Yaman au devenit din ce în ce mai arzătoare, frumoasa Diletta Leotta a făcut primele declarații și a mărturisit că s-a îndrăgostit de actor și speră ca în viitor să mai aibă o șansă.

Despărțirea se pare că a survenit după ce mama actorului nu a fost de acord cu diferențele dintre fiul ei și jurnalistă. Cei doi au fost pec ale să se căsătorească, iar nunta ar fi fost una inedită, însă totul s-a anulat.

Can Yaman s-a mutat în Italia pentru proiectele actoricești, dar și voluntare, iar Diletta Leotta se ocupă în continuare de cariera de jurnalistă pe care o îmbrățișează cu măiestrie.

Cu toate că Diletta Leotta a vrut să-și păstreze viața personal destul de private, până la urmă a luat decizia de a vorbi despre despărțire, dat fiind faptul că fostul ei iubit este o persoană atât de faimoasă.

În articolul

Diletta Leotta în bucătărie. Ce preparat delicios a gătit frumoasa jurnalistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x