Diletta Leotta și Loris Karius, gesturi naturale de tandrețe în văzul tuturor. Imaginile care descriu perfect povestea de iubire dintre cei doi

Publicat pe 11.08.2023 la 21:06 Actualizat pe 11.08.2023 la 21:07

Diletta Leotta și Loris Karius, gesturi naturale de tandrețe în văzul tuturor. Cum au surprins cei doi.

Diletta Leotta

Gettyimages.com

Viața în lumea vedetelor poate părea uneori departe de realitatea comună a oamenilor obișnuiți, cu toate acestea, din când în când, se conturează povești de iubire care ating sufletele oamenilopr prin autenticitatea lor.

Un exemplu perfect în acest sens este povestea de iubire dintre Diletta Leotta și Loris Karius, care nu numai că au reușit să-și construiască o relație solidă, dar sunt și aproape de a deveni părinți.

Diletta Leotta și Loris Karius, momente de tandrețe în văzul tuturor

Diletta Leotta, cunoscută pentru cariera sa strălucitoare în jurnalismul sportiv, și Loris Karius, portar german, au atras privirile multor oameni încă de la începutul relației lor, mai ales că tânăra ieșea din relația cu cel mai cunoscut actor turc, Can Yaman.

Recent, însă, cuplul a făcut un pas important și emoționant în viața lor, au decis ăa formeze o familie: Diletta Leotta este însărcinată și așteaptă venirea pe lume a primului său copil. Cu această veste, au început să apară și mai multe imagini în care cei doi își arată dragostea și tandrețea în văzul tuturor.

Anunțul că Diletta Leotta este însărcinată a adus o rază de lumină asupra relației lor, iar fanii s-au încghesuit să îi felicite: "Arătați atât de frumos împreună, o bucurie de privit, se vede că sunteți cu adevărat îndrăgostiți și fericiți."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Diletta Leotta și Loris Karius, gesturi naturale de tandrețe în văzul tuturor. Imaginile care descriu perfect povestea de iubire dintre cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x