Diletta Leotta, vacanță de iarnă inedită. Locația de poveste în care se află jurnalista

Publicat pe 03.01.2022 la 12:07 Actualizat pe 03.01.2022 la 12:31

Diletta Leotta a împărtășit cu fanii primele fotografii din noul an. Frumoasa jurnalistă se află într-o vacanță inedită într-o locație de poveste. Cum apare fosta iubită a lui Can Yaman în online.

Diletta Leotta poartă o rochie neagră de catifea și are părul prins la spate

Diletta Leotta în cadrul premierei filmului 'Who Framed Father Christmas''. 16 dec. 2021

Profimedia Images

Ca multe alte vedete, Diletta Leotta nu a ratat șansa de a posta primele fotografii din noul an în mediul online. Frumoasa jurnalistă se află într-o vacanță de poveste, potrivită pentru acest sezon de iarnă. Dacă până acum fosta iubită a lui Can Yaman și-a obișnuit fanii cu fotografii formale, cele mai multe realizate la locul de muncă, iată că începutul lui 2022 a prins-o pe blondină pe pârtie, la ski.

Nu mai este niciun secret faptul că Diletta Leotta are grijă de corpul ei și este întotdeauna atentă la ce mănâncă, dar și la exercițiile fizice pe care le practică și nici cele mai noi fotografii nu sunt departe de stilul de viață abordat de vedetă.

Diletta Leotta, vacanță de iarnă inedită

Diletta Leotta se numără printre cele mai apreciate vedete din Italia. Nu doar că este o jurnalistă de excepție, care știe să-și facă foarte bine treaba, dar blondina a reușit la sfârșitul anului trecut să joace primul său rol într-un film tematic.

Nu mai trebuie specificat faptul că Diletta Leotta are mereu o apariție răvășitoare, atât pe micul ecran cât și pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă fanii cu fotografii și filmulețe. După relația pe care a avut-o cu actorul turc Can Yaman, Diletta Leotta a rămas în atenția presei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă a declarat că este îndrăgostită de fostul partener, viața jurnalistei s-a derulat în continuare la fel de activă ca întotdeauna. Mărturie stau primele postări din noul an ale acesteia. Diletta Leotta se află în vacanță la ski, acolo unde are pare de cât mai multe momente relaxante, într-o binemeritată pauză. La patinoar, pe bicicletă sau cu ski-urile, așa se distrează vedeta.

“Startul meu”, a scris jurnalista în dreptul unei fotografii în care apare pe bicicletă, în mijlocul zăpezii. Deși este îmbrăcată cu haine groase de iarnă și are cască pe cap, Diletta Leotta este la fel de spectaculoasă ca atunci când poartă ținute elegante și este machiată corespunzător.

Diletta Leotta, în vacanță la început de an

Începutul de an vine mereu cu rezoluții pentru fiecare în parte, iar Diletta Leotta nu face excepție de la această practică. Dacă ne luăm după fotografiile postate de blondină, am putea spune că scopul acesteia e să-și mențină viața la fel de activă ca și până acum.

Peste 200 de mii de aprecieri și foarte multe comentarii au lăsat internauții în dreptul primelor fotografii din noul an arătate de Diletta Leotta. Fosta iubită a lui Can Yaman nu a uitat să lase și o mărturie a nopții dintre ani pe care a petrecut-o alături de prieteni dragi.

Îmbrăcată într-un costum format din pantaloni lungi maro cu paiete, dar și un top de aceeași culoare, așa a ales Diletta Leotta să se îmbrace pentru cea mai importantă noapte. Aceasta se află deja într-o formă de zile mari, însă nu uită niciodată că sportul practicat în fiecare zi este benefic pe termen lung.

Noi campionate de fotbal sunt așteptate în perioada ce urmează, iar pentru aceasta Diletta Leotta se pregătește intens, la fel cum face de fiecare dată.

În articolul

Diletta Leotta, vacanță de iarnă inedită. Locația de poveste în care se află jurnalista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x