Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya. Ce drum profesional urmează în prezent

Publicat pe 05.07.2024 la 17:20 Actualizat pe 05.07.2024 la 20:18

Dilin Döğer a jucat alături de actorul Erkan Petekkaya și a ținut să-și continue același drum profesional. Care sunt producțiile ce au adus-o în fața fanilor.

actriță pe platourile de filmare

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya

Instagram

Una dintre actrițele care au reușit să atragă atenția recent datorită talentului său este nimeni alta decât Dilin Döğer. Vedeta, care a reușit să interpreteze un rol magistral în serialul O Kiz, a mai adăugat o reușită în ceea ce o privește. Serialul care a adus-o alături de Erkan Petekkaya pe platourile de filmare a fost transmis între 2022 și 2023.

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya

Este vorba despre proiectul Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi care a avut premiera în 2023 și s-a finalizat în 2024. Serialul a avut un singur sezon și a avut în distribuție actori cunoscuți. Vedeta a fost identificată ca fiind una dintre cele mai importante nume din țara sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 62 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Aceasta a demonstrat că personajul Süreyye Hatun i-a adus nenumărate aspecte pozitive în carieră. În ultimii trei ani, vedeta a crescut. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre pasiunile sale atunci când nu se află pe platourile de filmare.

A mărturisit că niciodată n-a fost nevoită să urmeze o dietă, însă nu cântărește mai mult de 50 de kilograme. Spune că odată cu serialul Saladin Ayyubi și-a descoperit pasiunea pentru călătorie. A învățat de asemenea cum să manevreze o sabie în luptă.

“Iubesc caii. Fiecare a avut un cal al lui pe platourile de filmare și după un timp înveți să comunici cu el. Sunt animale foarte emoționale, ne-am înțeles bine foarte repede.”, a spus aceasta. Nu a lipsit incidentele de pe platourile de filmare, iar vedeta s-a grăbit să povestească cum a fost.

“Instructorul nostru a fost foarte bun, dar la finalul zilei nu poți prezice ce va face calul. Pentru că a fost foarte obosit pe timpul zilei, m-a lovit la picior. Mi-a lăsat o urmă pentru multă vreme.”, a declarat actrița.

În articolul

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya. Ce drum profesional urmează în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x