Doğukan Güngör surprinde cu o ținută de vară. Actorul a îmbrăcat o pereche de pantaloni deschiși la culoare

Publicat pe 11.08.2023 la 16:05 Actualizat pe 11.08.2023 la 16:20

Doğukan Güngör și-a surprins fanii cu o ținută de vară. Actorul a îmbrăcat o pereche de pantaloni deschiși la culoare și un maiou alb.

Dogukan Gungor poartă un tricou alb și o geacă de piele

Dogukan Gungor surprinde cu o ținută de vară

Happy Channel

Doğukan Güngör face parte din distribuția serialului Șerbet de afine alături de faimoasa Sila Turkoglu, Chiar dacă o bună perioadă de timp s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu, ulterior au declarat amândoi că sunt doar prieteni. În prezent, se spune că actorul are o relație amoroasă cu Seray Kaya.

Doğukan Güngör surprinde cu o ținută de vară

A fost surprins de către jurnaliști pe stradă, într-o ținută demnă de covorul roșu. Îmbrăcat în pantaloni deschiși la culoare și cu un maiou alb, a reușit să-i cucerească pe fanii din mediul online. La fel ca și restul vedetelor din Turcia, s-a bucurat în această perioadă de o vacanță de parte de platourile de filmare. Face parte din distribuția seriei Șerbet de afine și este în cele mai importante topuri în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 400 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl găsește relaxat, cu ochelari negri de soare pe ochi. A primit astfel peste 400 de mesaje din partea prietenilor virtuali.

Joacă rolul Fatih în Șerbet de afine, acolo unde împarte platourile de filmare cu faimoasa Sila Turkoglu din Moștenirea. Cea din urmă a părăsit platourile de filmare a unuia dintre cele mai îndrăgite seriale pentru a se dedica unor cu totul alte planuri profesionale.

Citește și: Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online. Despre ce este vorba

Familia lui Doğukan Güngör locuiește în Izmir și părinții săi au o casă de vacanță în Çeşme, după cum arată aksam.com.tr. Faimosul actor a fost surprins plimbându-se pe străzile din Alaçatı și nu i-a refuzat pe fanii care au ținut să facă o poză cu el. Este unul dintre actorii care a reușit să impresioneze în ultimii ani. Invitat în cadrul unei emisuni din Turcia, a oferit mai multe detalii despre viața sa. A punctat faptul că nu deține un cont fals de socializare și că își dorește ca lumea să o urmărească pe Simge Sagin pe contul de socializare.

Declarațiile lui Doğukan Güngör despre Simge Sağın nu au rămas fără răspuns

Se pare că declarațiile faimosului actor au făcut furori în mediul online. Într-un interviu cu Hakan Gence de la publicația Hürriyet, acesta a adus în discuție și pe artista Simge Sağın. Se pare că se zvonește o nouă iubire între cei doi după ce s-a observat faptul că Doğukan Güngör este prietenul său virtual.

A fost surprins și de o declarație a partenerei sale de platou atunci când aceasta a menționat că ceea ce are în comun cu personajul său este ideea de a se enerva foarte repede. Acesta și-a acceptat defectele, însă a rămas la fel de îndrăgit de către fanii de pe rețelele sociale.

În articolul

Doğukan Güngör surprinde cu o ținută de vară. Actorul a îmbrăcat o pereche de pantaloni deschiși la culoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x