Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente. Așa arată în prezent Aitana Ibarra și Maria Ibarra

Publicat pe 07.07.2023 la 12:43 Actualizat pe 07.07.2023 la 13:22

Dominika Paleta a publicat recent o fotografie alături de fiicele sale. Acestea păstrează o relație inedită cu mama lor celebră.

Dominika Paleta poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și are părul lung desprins, ondulat

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente

Profimedia Images

Dominika Paleta a găsit un echilibru perfect între viața profesională și cea personală. Cele mai recente fotografii publicate în mediul online o dovedesc cu prisosință. Alături de fetele sale zâmbește în permanență.

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente

Actrița s-a căsătorit cu regizorul Fabián Ibarra în anul 2000. Doi ani mai târziu au devenit părinți pentru prima oară, atunci când a venit pe lume fiica María Ibarra Paleta. Aceasta le-a întregit cu adevărat familia, însă nu au realizat că istoria lor poate deveni și mai frumoasă. În 2006 și-au întâmpinat cea de-a doua fiică, pe Aitana Ibarra Paleta. Aceasta a rămas ultima integrantă a familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A știut să-i echilibreze actriței viața personală cu cea profesională fără niciun pic de greutate. În mediul online, Dominika Paleta a ținut să împărtășească cu fanii mai multe fotografii recente cu cele două fete. Fanii au observat astfel cât de mult au crezut și cu câtă carismă sunt înzestrate pentru a avea proprii lor fani.

Citește și: Ludwika și Dominika Paleta nu au aceeași vârstă, însă lumea le consideră gemene. Cum au apărut în mediul online

María Ibarra Paleta are 21 de ani și pe contul său de Instagram împărtășește fotografii din călătorii prin jurul lumii și alte mesaje dedicate familiei. Până în prezent nu și-a arătat interesul pentru lumea celebrităților, mai precis a actoriei. Are peste 17 mii de fani pe contul personal și peste 200 de fotografii publicate până în prezent. Aitana Ibarra Paleta este fiica cea mică a celebrei Dominika Paleta. Are 17 ani și preferă să utilizeze platforma TikTok, acolo unde are a strâns o întreagă comunicate de fani.

Pasionată de fotbal, a devenit o jucătoare excelentă pentru vârsta sa. Are peste 9 mii de fani pe pagina de Instagram și a publicat până acum 16 fotografii. La 50 de ani, Dominika Paleta pare a fi sora fiicelor sale. Vedeta strălucește în toate imaginile, fiind o vibrație pozitivă în tot ceea ce arată pe internet.

Cunoaște-l pe Zbigniew Paleta, tatăl faimoaselor actrițe Ludika și Dominika Paleta

Ludika Paleta este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din Mexic. Aceasta s-a născut în Polonia, dar cu timpul familia a decis să se relocheze și astfel, alături de sora sa, a început o carieră în lumea showbiz-ului.

Zbigniew Paleta este tatăl faimoaselor Ludika și Dominika Paleta și a împlinit recent 79 de ani. Este un recunoscut violonist, iar mama actrițelor este maestră de arte. Acesta le-a povestit fetelor recent care a fost istoria venirii lor în Mexic.

Citește și: Dominika Paleta, actrița din Triumful dragostei, este extrem de mândră de frumoasa familie pe care și-a întemeiat-o

“Tatăl meu e muzician și a avut oportunitatea de a ieși din Polonia, lucru care nu se întâmpla în mod normal. Regimul nu permitea, dar tatăl meu avea pașaport și șansa de a călători. O dată a venit singur în Mexic și i-a plăcut, el a venit de două ori.”, a povestit Ludika Paleta. Fără îndoială că familia celor două actrițe a încercat să-și refacă viața în Mexic și în cele din urmă totul a ieșit perfect. În prezent, cele două se bucură de faimă, iar familia lor s-a reîntors în Polonia. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe.

În articolul

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente. Așa arată în prezent Aitana Ibarra și Maria Ibarra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x