Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

Publicat pe 22.08.2019 la 12:28 Actualizat pe 22.08.2019 la 12:51

Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani...

Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său, Paul. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani și care a început în prima zi de grădiniță:

Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani și jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi. Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când el s-a prăpădit. Este sarul pe care Dumnezeu mi l-a dat vreodată. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți”.

Doru Ana a mărturisit că legătura dintre el și prietenul său a fost una atât de strânsă, încât, atunci când nu erau unul lângă celălalt, fiecare simțea când celălalt era în pericol:

”Pentru mine, el era un alter ego. Eu mă vedeam în Paul, Paul se vedea în mine și. Au fost momente în care ne iuntuiam, prin telepatie. Dacă eram despărțiți, el la o discuție, eu în altă parte și mă atacă, să zicem o gașcă să îmi ia banii. El simțea că mi se întâmpla ceva. Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”.

Pierderea lui Paul a fost greu de suportat de către actor. Doru Ana a mărturisit că a fost cumplit de greu pentru el să accepte să acesta s-a dus:

Când s-a prăpădit, mi-a fost foarte greu. Mă duceam acasă și dădeam să pun mâna pe telefon să îl sun să îi povestesc ce am făcut peste zi. Mă opream în ultima secundă. Primele două luni a fost îngrozitor!

Interviul absolut emoționant cu marele actor Doru Ana, în clipul alăturat.

În articolul

Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x