Două mari actrițe au ratat rolul principal feminin din miniseria ”Pasărea Spin”

Publicat pe 22.08.2018 la 08:49 Actualizat pe 22.08.2018 la 10:39

Din 24 august, ai seri memorabile la Happy Channel. Vineri, sâmbătă și duminică (24, 25, 26, 31august și 1, 2 septembrie), de la ora 20.00, la postul Happy Channel vei putea urmări un film clasic de referință: ”Pasărea spin”, în format HD.

Succesul unui film depinde de renumele și de talentul actorilor aleși de producători. Cei mai mulți cred că reușita este garantată dacă în distribuție figurează nume celebre. Poate că din acest motiv producătorii miniseriei ”Pasărea Spin” (difuzată la Happy Channel din 24 august) au dorit ca rolul principal feminin să fie interpretat un nume sonor al cinematografiei. Printre actrițele curtate de ei s-au numărat Michelle Pfeiffer și Jane Seymour. Prima a refuzat oferta.

Cea de-a doua a dat probe pentru rolul lui Meggie, însă, conform informațiilor apărute în presă la vremea aceea, aceasta nu a fost acceptată. Motivul: este o femeie mult prea puternică pentru a o interpreta pe firava Meggie. Cea care a convins, în cele din urmă, a fost actrița Rachel Ward, care s-a dovedit a fi o alegere excelentă, care, de altfel, a fost distinsă cu un premiu Globul de Aur pentru interpretare.

Din 24 august, ai seri memorabile la Happy Channel. Vineri, sâmbătă și duminică (24, 25, 26, 31august și 1, 2 septembrie), de la ora 20.00, la postul Happy Channel vei putea urmări un film clasic de referință: ”Pasărea spin”, în format HD.

Filmul prezintă povestea de dragoste interzisă dintre tânăra Meggie (Rachel Ward) și preotul familiei sale, Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain). În încercarea de a-l uita pe preotul care îi furase inima, tânăra hotărăște să se căsătoreasca cu Luke O'Neill (Bryan Brown), un crescător de vite din zonă. Ralph își părăsește parohia pentru a-și începe ascensiunea în ierarhia bisericească. Hirotonisit ca arhiepiscop în Roma, Ralph este chinuit încă de dragostea sa pentru Meggie. Nici ea nu reușește să îl dea uitării. Ralph se întoarce în Australia pentru o idilă senzuală alături de Meggie, deși amândoi știu că fericirea lor nu este de lungă durată.

În articolul

Două mari actrițe au ratat rolul principal feminin din miniseria ”Pasărea Spin”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x