Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din Mexic

Publicat pe 13.04.2023 la 11:06 Actualizat pe 13.04.2023 la 12:32

Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși sărutându-se și îmbrățișându-se pe străzile din Mexic.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă și un sacou închis la culoare, iar Ana de la Reguera poartă o rochie lungă și coc

Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu

Profimedia Images

Chiar dacă zvonurile au apărut acum ceva timp, actorii nu au confirmat relația lor. Alfonso Herrera ( fost membru RBD și actor în telenovela Rebelde) și Ana de la Reguera joacă rolurile unui cuplu în producția Que viva México. Cei doi au apărut pe covorul roșu în cadrul premierei, însă nu au oferit nicio declarație referitoare la viața personală. Recent, Poncho a publicat în cadrul Instastory o fotografie cu partenera sa.

Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu

Alfonso Herrera și Ana de la Reguera au fost surprinși pe străzile din Mexic în timp ce se îmbrățișau și își arătau afecțiunea în văzul lumii. Cei doi nu au ținut să se ascundă, fiind îmbrăcați în haine lejere. La un an de la speculațiile legate de noul cuplu, fotografiile au apărut pe internet. În imagini se poate observa modul în care actorul este extrem de atent cu partenera sa. I-a deschis ușa mașinii și s-a dedicat ca fiind fotograful său personal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zvonurile legate de relația dintre Alfonso Herrera și Ana de la Reguera au apărut în 2021, la scurtă vreme de la divorțul de Diana Vázquez. În același an, actorii au colaborat pentru pelicula Que viva México și de acolo speculațiile au continuat să apară. În multe dintre interviuri, jurnaliștii au încercat să afle dacă cei doi sunt mai mult decât colegi de platou, însă de fiecare dată au evitat răspunsurile concrete.

“Mulțumesc mult! Viva Mexico, nu mai este nimic de spus!”, a declarat Ana de la Reguera în luna martie atunci când un report a întrebat dacă ar avea ceva de spus legat de veștile despre relație. Cu toate că nu a confirmat pe atunci, au fost văzuți împreună într-o călătorie și ambii au lăsat indicii ale relației lor. Alfonso Herrera a dezvăluit în decembrie 2021 că relația cu Diana Vasquez, mama copiilor săi, a luat sfârșit. Actorul a fost întotdeauna foarte discret în legătură cu relația sa, iar concluzia a fost că va rămâne întotdeauna prieten și aliat cu cea care i-a stat alături.

S-a zvonit că Alfonso Herrera i-ar fi fost infidel soției sale

Alfonso Herrera împarte cu Diana Vasquez creșterea copiilor săi, însă odată cu anunțul despărțirii, niciunul nu a vorbit despre motivele care au dus la separare. La doar câteva săptămâni de la despărțire, s-a spus că actorul din “Rebelde” i-a fost infidel. TVNotas a publicat pe data de 11 ianuarie faptul că actorul ar fi avut o relație în afara căsniciei cu Ana de la Reguera, protagonista din Que viva Mexico.

Cei de la Univision Digital au confirmat faptul că despărțirea dintre Alfonso Herrera și Diana Vasquez a survenit din cauza infidelității. Cu toate acestea, niciunul nu a infirmat sau confirmat știrile apărute în presă. Fără îndoială, cei doi au ascuns faptul că formează un cuplu, însă adevărul s-a aflat recent. Poncho a lăsat în cadrul instastory o imagine alături de Ana de la Reguera în care amândoi apar foarte drăgăstoși unul cu celălalt. De asemenea, a mai postat o imagine a cărei descriere a fost “bluza favorită de acum înainte”.

În articolul

Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din Mexic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x