Dragostea nu are limite! Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se: “Ești prea frumoasă ca să fii adevărată”

Publicat pe 24.06.2022 la 21:23 Actualizat pe 24.06.2022 la 21:24

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel s-au logodit! De curând, cei doi actori au făcut mare petrecere și alături de toată familia și de prieteni și-au sărbătorit dragostea! După fericitul eveniment, pozele au început să curgă în social media.

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel sunt doi actori foarte îndrăgiți din Turcia, cu foarte mult succes în domeniul de activitate. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale unui proiect la care lucrau, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu.

La câteva zile după fericitul eveniment, proaspătul mire a postat o serie de imagini cu soția lui și i-a transmis un mesaj superb, care a emoționat fanii până la lacrimi.

Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se

“Ești prea bună ca sa fii adevărată! Nu-mi pot lua ochii de la tine. În sfârșit, dragostea a venit Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Ești prea bună ca sa fii adevărată! Nu-mi pot lua ochii de la tine”, a scris Serkan Çayoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “ Kiraz Sezonu”, din 2015 cei doi și-au început relația de iubire. După ce s-au pregătit intens pentru marele eveniment al vieții lor, cei doi au ajuns la final și au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: În ziua nunții, Ozge Gurel a cinstit memoria tatălui său care s-a stins din viața în urmă cu un an. Ce omagiu i-a adus

După o relație de șapte ani, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit oficial! Cei doi au avut parte de o logodnă așa cum și-au dorit. Ambii s-au îmbrăcat simplu, lejer. Ozge Gurel a impresionat cu o apariție extrem de delicată. Ea a îmbrăcat o rochie o albastră, cu flori, în timp ce mirele ei a îmbrăcat un costum alb.

În articolul

Dragostea nu are limite! Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se: “Ești prea frumoasă ca să fii adevărată”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x