Drama prin care a trecut Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Vedeta și-a pierdut doi prieteni la distanță de 4 luni

Publicat pe 03.09.2023 la 20:11 Actualizat pe 03.09.2023 la 20:23

Drama prin care a trecut Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Vedeta și-a pierdut doi prieteni la distanță de 4 luni.

Nesrin Cavadzade poartă o bluză cu mânecă lungă, părul desprins și ondulat și zâmbește

Drama prin care a trecut Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan

Profimedia Images

Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan, este reamintită ca “ Şahika ” în serialul Yasak Elma. Pe rețelele sociale este la fel de îndrăgită. Deși este o actriță de renume, nu multă lume știe că în viața personală a trecut prin drame greu de imaginat.

Drama prin care a trecut Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan

Ulterior a jucat în seria Üç Kuruş, însă producția Yasak Elma este cea care rămâne totuși de suflet pentru cei care o îndrăgesc. Fanii își doresc ca această să revină pe micile ecrane. S-a despărțit de celebrul Gökhan Alkan, cel cu care a avut-o o relație de lungă durată. Când toată lumea credea că îndrăgostiții vor ajunge la altar, altul a fost deznodământul. Ulterior, actrița a trecut prin etape greu de imaginat, iar postările din mediul online au reflectat fără doar și poate durerea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care îi sunt prieteni virtuali știu că aceasta a pierdut doi prieteni la distanță de patru luni. Este vorba despre pisica Çiko, cea cu care a trăit timp de 16 ani. Aceasta a postat la vremea aceea un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina sa, subliniind faptul că este o iubitoare de animale.

Citește și: Nesrin Cavadzade strălucește într-o nouă campanie pe internet. Colierul cu pietre de un verde smarald a reușit să impresioneze

“Moartea ta se vede mai mult ca un miracol decât ca o trecere în neființă, din moment ce ai trăit miraculos de-a lungul timpului. O să te văd mereu, mai ales dacă mă voi uita pe cer și voi vedea un nor alb, mare și gras ce îmi va apărea în fața ochilor.”, a scris aceasta. La distanță de 4 luni, vedeta a pierdut o altă pisică, pe Api. Animăluțul era în viața ei de mai bine de 17 ani.

“Acum e ca și cum mi-aș fi scos un organ. Viața mi-a fost luată. Ai luat toată frumusețea cu tine și îți mulțumesc pentru iubirea pe care m-ai învățat să o ofer.”, a scris aceasta. Ulterior, fanii i-au transmis mesaj de condoleanțe și cuvinte de îmbărbătare.

“Îngerii mei, cei care nu au mai putut suporta urâțenia lumii și au devenit îngeri.”, a scris aceasta.

Nesrin Cavadzade se consideră o femeie norocoasă

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Atrage întotdeauna atenția, atât prin cuvintele emoționante pe care le transmite, dar și a ținute elegante pe care le poartă.

Citește și: Nesrin Cavadzade s-a lăsat fotografiată cu un alt bărbat după despărțirea de Gokhan Alkan din "Inimă rănită". Despre cine este vorba

“Sunt genul de femeie care lucrează ca un câine și încearcă să trăiască ca o regină, știi?”, a transmis vedeta. Născută pe 30 iulie 1982 în Baku, Azerbaijan, Nesrin Cavadzade a fost nominalizată pentru rolurile sale în cadrul mai multor festivaluri de film printre care și Golden Orange National Film și altele.

S-a despărțit de actorul Gokhan Alkan, dar rămâne o prezență la fel de impunătoare și dorită de către fani. Cu stilul să aparte, reușește de fiecare dată să se facă remarcată. În prezent, trăiește aceeași dramă ca toți locuitorii din Turcia, după cutremurele care au avut loc la începutul lunii februarie. Are 40 de ani, însă timpul nu și-a pus amprenta asupra chipului său.

În articolul

Drama prin care a trecut Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan. Vedeta și-a pierdut doi prieteni la distanță de 4 luni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x