Dublă aniversare pe platourile de filmare de la „Fructul Oprit”: Cristina Ciobănașu și Victor Popescu

Publicat pe 25.09.2018 la 10:24 Actualizat pe 25.09.2018 la 10:33

Născuți în aceeași zi, pe 24 septembrie, Cristina Ciobănașu și Victor Popescu au fost sărbătoriți de colegii lor, primind numeroase urări, dar și surprize mari.

Dublă aniversare pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”! Cristina Ciobănașu și Victor Popescu au început săptămâna în forță, îmbinând utilul cu plăcutul. Născuți în aceeași zi, pe 24 septembrie, cei doi au fost sărbătoriți de colegii lor, primind numeroase urări, dar și surprize mari.

Mi-am sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare de la «Fructul oprit». Pentru mine platoul de filmare reprezintă a doua casă, așa că mă bucur că am fost la filmări de ziua mea. Aș fi fost foarte tristă dacă stăteam acasă. Dacă nu-mi puneau filmare, aveam de gând să le zic: «Vă rog! Măcar o secvență, să fiu aici cu voi, să fiu alături de echipa mea de suflet»” , mărturisește Cristina Ciobănașu, care a celebrat, ieri, împlinirea a 22 de ani.

Îndrăgita actriță care o interpretează pe Ana Caragea în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, a avut parte de o surpriză de proporții. Pe platourile de filmare și-a făcut apariția fratele ei, Tudor, venit special din Botoșani pentru a-i fi alături în această zi.

Pentru Victor Popescu, tânărul care îl interpretează pe Traian Lăzărescu în noul sezon al producției, aniversarea de anul acesta a fost una cu totul și cu totul deosebită. Este pentru prima dată când ziua lui de naștere îl prinde în timpul unui mare proiect actoricesc.

Am fost la școală, le-am oferit bomboane colegilor, mi s-a cântat «La mulți ani», iar apoi am venit, în Snagov, pe platourile de filmare. Am primit multe mesaje, cadouri, încă din weekend. Această aniversare este mult mai tare, pentru că sunt alături și de echipa serialului «Fructul oprit». Acum, mă știu mai mulți oameni și primesc mult mai multe mesaje. Anii trecuți, sărbătoream cu prietenii apropiați, și aniversările acelea au fost drăguțe, dar acum a fost mult mai frumos!”, a povestit Victor.

Ce își dorește la 13 ani? Victor ne-a vorbit despre unul dintre planurile sale. “Îmi doresc să am succes la școală, la olimpiadă, la matematică”, a spus el.

«Fructul oprit» este de neoprit și spun asta pentru că aici creăm niște povești extrem de frumoase și odată cu acest proces am legat niște conexiuni foarte frumoase. Suntem ca o familie și îmi doresc să nu se termine povestea asta” , a completat Cristina.

Noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

Dublă aniversare pe platourile de filmare de la „Fructul Oprit”: Cristina Ciobănașu și Victor Popescu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x