Dulce Maria a împlinit 3 ani de relație cu soțul său. Vedeta RBD a publicat o imagine de când a fost mireasa

Publicat pe 11.11.2022 la 18:43 Actualizat pe 13.11.2022 la 12:55

Dulce Maria și soțul ei au împlinit 3 ani de relație. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima și ce mesaj a publicat pe o rețea de socializare fosta membră a trupei RBD.

Dulce Maria

Happy Channel

După destrămarea trupei RBD, fiecare membru și-a construit o carieră solo. Dulce Maria se bucură de un succes remarcabil cu peste 3 milioane de albume vândute. Perioada frumoasă a carierei profesionale a fost completată de armonia din viața personală.

În noiembrie 2019, Dulce Maria s-a căsătorit cu Paco Alvarez după mai mulți ani de relație. Fanii au fost luați prin surprindere, pentru că nunta a fost ținută în secret și câteva poze au apărut pe rețelele de socializare abia după eveniment.

Ce declarație i-a făcut Dulce Maria soțului ei la împlinirea a 3 ani de căsătorie

La aniversarea nunții de piele din acest an, Dulce Maria i-a transmis un mesaj emoționat soțului său pe contul personal de Instagram.

Alături de o poză cu cei doi de la nuntă, Dulce Maria a postat un text în care îi transmite dragostea și recunoștința soțului său, menționând cât de mult s-au schimbat în cei 3 ani și câte de mult a crescut iubirea dintre ei: „Îți mulțumesc pentru dragostea ta, pentru răbdarea ta, înțelegerea ta, pentru că dai tot ce ai mai bun în fiecare zi pentru cei pe care îi iubești, Te admir, te iubesc și îmi umple inima să știu că acum suntem o familie de 3!! în 3 ani atât de multe lucruri s-au întâmplat și s-au schimbat... singurul lucru care nu s-a schimbat a fost dragostea mea pentru tine , a crescut doar.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta este una dintre puținele poze cu Dulce Maria și Paco Alvarez în calitate de miri, fiind foarte rezervați cu privire la acest eveniment important din viața lor.

La aproximativ un an după nuntă, Dulce Maria a adus pe lume o fetiță pe nume Maria Paula care a consolidat relația dintre cei doi soți.



În articolul

Dulce Maria a împlinit 3 ani de relație cu soțul său. Vedeta RBD a publicat o imagine de când a fost mireasa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x