Dulce Maria a împlinit 37 de ani. Ce poza atipică a publicat de ziua sa vedeta RBD: "Mulțumesc pentru tot ceea ce m-a făcut femeia de astăzi"

Publicat pe 07.12.2022 la 18:45 Actualizat pe 08.12.2022 la 10:39

Dulce Maria a împlinit 37 de ani! Celebra actriță din Rebelde, care a interpretat-o pe Roberta, s-a schimbat mult de-a lungul anilor, iar astăzi se prezintă în fața lumii cu totul altfel, dar într-un mod care inspiră milioane de oameni. Vedeta a publicat o imagine inedită cu ocazia aniversării sale și un mesaj care a atras atenția fanilor.

Dulce María

Getty

În anii 2000, telenovela "Rebelde" făcea furori în întreaga lume iar cele trei fete din trupa RBD au furat inimile a milioane de adolescenți. De departe, cea mai îndrăgită era Roberta, Dulce Maria, roscată rebelă.

Dulce Maria este una dintre actrițele preferate ale românilor, ea fiind cea mai solară figură din grupul RBD. Actrița și cântăreața Dulce Maria și-a asumat total rolul personajului său, Roberta, o tânără rebelă, iar prin intermediul trupei a ajuns îndrăgită și cunoscută la nivel internațional.

Dulce Maria a împlinit 37 de ani! Ce imagine a publicat de ziua sa celebra actriță din Rebelde

Dulce Maria a mai adăugat o petală în floare vieții! La vârsta de 37 de ani se poate mândri cu o viață împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta se bucură în prezent de succes, dragoste și de un bărbat alături de care își crește fetița în vârstă de doi ani.

Dulce Maria a devenit un idol pentru milioane de adolescente, după rolul Robertei din telenovela "Rebelde" , dar mai ales după ce a făcut parte din trupa RBD. Astăzi, nu a mai rămas nimic din look-ul de liceană, transformându-se într-o adevărată divă, femeie de carieră și mamă.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Dulce Maria a publicat o imagine din intimitatea băii sale. Vedeta apare într-o ipostază obișnuită, nu în pictoriale făcute de fotografi sau reviste de lux, ci simplă, într-o ținută de noapte, în timp ce își usucă părul. Nu are machiaj pe chip și nici filtre care să o înfrumusețeze.

Dulce Maria se expune publicului naturală, arătând că valoarea sa ca om nu stă în nimic ce vine din exterior: “37 de ani! Nu pot decât să mulțumesc și să mulțumesc!!! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă un an de viață, fiecare zi este un dar, pentru sănătatea mea, familia mea, că mi-a permis să trăiesc făcând ceea ce mă pasionează. Ma simt norocoasă! Suntem alcătuiți din clipe, clipe, dragoste, lacrimi, vise, experiențe și învățături, suntem tot ceea ce nici nu ne amintim și mulțumesc pentru tot ceea ce m-a făcut femeia care sunt astăzi. Un privilegiu să sărbătorim încă un an, viața este un cadou grozav!! Să nu-l ratam vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de dragoste, afecțiune, pentru că m-ați avut într-un fel în inima voastră și pentru că vă amintiți de mine! Vă iubesc și vă doresc toate binecuvântările primite”, a scris Dulce Maria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dulce María a vorbit despre câți bani câștigau actorii din „Rebelde”. „Mie mi-a mers foarte bine”

În articolul

Dulce Maria a împlinit 37 de ani. Ce poza atipică a publicat de ziua sa vedeta RBD: "Mulțumesc pentru tot ceea ce m-a făcut femeia de astăzi"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x