Dulce Maria a publicat o fotografie cu familia extinsă. Imagini inedite cu surorile fostei componente RBD

Publicat pe 07.03.2022 la 14:56 Actualizat pe 07.03.2022 la 15:22

Dulce Maria a publicat recent o fotografie cu familia sa extinsă. Fanii au avut astfel ocazia să vadă fiecare membru din viața fostei componente RBD. Cum arată surorile artistei.

Dulce Maria poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria, în cadrul unei conferințe de presă

Profimedia Images

Dulce Maria și-a obișnuit fanii cu fotografii inedite alături de cei dragi, însă recent fosta membră a trupei RBD a ținut să le arate tuturor familia extinsă din care face parte. Alături de surori, partener, dar și părinți, așa a apărut vedeta în mediul online.

Cu toate că este o artistă de renume, Dulce Maria nu uită niciodată că cea mai importantă parte a vieții sale o reprezintă familia.

Dulce Maria a publicat o fotografie cu familia extinsă

Dulce Maria este una dintre cele mai iubite vedete din lume. De-a lungul timpului a reușit să demonstreze că poate evolua atât într-o formație de succes, cât și în cariera solo pe care și-a continuat-o după finalizarea proiectului RBD. Încă de la vârsta de 5 ani, Dulce Maria a intrat în lumea spectacolului și a reușit să devină pe parcurs una dintre cele mai importante voci ale industriei.

Ulterior, Dulce Maria și-a pus planurile profesionale pe locul doi, atunci când a devenit mămică pentru prima oară. Fosta membră a trupei RBD a dat naștere unei fetițe, Maria Paula, în data de 8 iunie 2020. De atunci, fotografii emoționante au apărut pe pagina de socializare a vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, Dulce Maria și-a surprins fanii cu o imagine reprezentativă a ceea ce înseamnă pentru aceasta unitatea. Alături de familia extinsă, așa a apărut fosta membră RBD în mediul online.

“O zi fericită alături de familia. Cel mai frumos și mai prețios dar este acesta. Putem fi împreună, putem avea grijă unii de alții și putem construi fiecare zi așa cum ne-o dorim. Vă transmit binecuvântare pentru voi și familiile voastre.”, a scris Dulce Maria în dreptul postării. Peste 4 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri a primit fosta membră a trupei RBD din partea fanilor.

Cine sunt surorile fostei membre RBD, Dulce Maria

Cu toate că mulți o cunosc pe Dulce Maria, fosta membră a trupei RBD, puțini știu detalii despre surorile vedetei. Aceasta este fiica lui Fernando Espinosa și a Blancăi Savinon. De mică, Dulce Maria a demonstrat că are un talent aparte pentru muzică și teatru, astfel că părinții au încurajat-o în acest sens.

Cu toate că a devenit o vedetă internațională, Dulce Maria nu și-a uitat niciodată familia, în special surorile pe care le arată întotdeauna în mediul online. Blanca Ireri, una dintre cele două surori ale artistei, este doctorandă în filosofie, cântăreață și actriță. Lucrează în mediul artistic și este activă pe rețelele sociale.

De cealaltă parte, Claudia se descrie ca fiind soție, mamă, profesionistă, iubitoare de ciocolată și de familie. Cea mai mare parte a timpului și-l petrece alături de cei dragi.

Fanii au observat de-a lungul timpului asemănarea izbitoare dintre Dulce Maria și cele două surori ale sale, Blanca și Claudia. De asemenea, mama celor trei este identică fiicelor sale. Fosta membră a trupei RBD nu a ezitat niciodată să își arate familia în mediul online, acolo unde este apreciată de peste 9 milioane de fani din întreaga lume.

În articolul

Dulce Maria a publicat o fotografie cu familia extinsă. Imagini inedite cu surorile fostei componente RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x