Dulce Maria a sărbătorit alături de fiica sa. Ce mesaj i-a lăsat actrița micuței

Publicat pe 14.10.2021 la 11:07 Actualizat pe 14.10.2021 la 11:47

Dulce Maria, fosta membră a trupei RBD, a devenit mămică în luna decembrie a anului trecut. De când micuța a venit pe lume, cântăreața le-a arătat fanilor fotografii și a împărtășit momente emoționante alături de ea. Acum, aceasta sărbătorește o zi extrem de specială alături de fiica sa și i-a lăsat acesteia un mesaj emoționant.

Dulce Maria poartă o rochie cu decolteu adânc

Dulce Maria în cadrul Vogue Anniversary în 2019

Profimedia Images

Dulce Maria, una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, a devenit mămică de curând. Micuța Maria Paula îi înseninează viața frumoasei vedete și reușește să îi aducă un zâmbet larg pe față.

Chiar dacă fosta membră a trupei RBD postează des fotografii alături de copil, acum aceasta a sărbătorit o zi importantă alături de micuță și a mai lăsat câteva imagini cu aceasta în mediul online. Dulce Maria a postat un mesaj mai mult decât emoționant pe contul personal de Instagram.

Artista le-a arătat fanilor cât de mult a crescut fiica sa și a postat o serie de fotografii noi în care apare alături de aceasta.

Dulce Maria a sărbătorit alături de fiica sa

În luna decembrie a anului trecut, Dulce Maria a împărtășit cu fanii săi prima fotografie cu micuța Maria Paula. Acum, artista le arătat tuturor cât de mult a crescut fetița ei cât de mult se bucură de venirea acesteia în viața ei.

Dulce Maria s-a aflat în curtea casei ei, alături de copil și tăticul acesteia, Paco Alvarez. Acesta se simte împlinit de când a intrat în rolul de părinte. Actrița a sărbătorit alături de fiica sa, "Día Internacional de la Niña", eveniment ce a avut loc pe 10 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să fii sănătoasă cu ocazia acestei zile speciale, dragostea mea. Îmi doresc să fii întotdeauna o fetiță sănătoasă, liberă, curajoasă, puternică, plină de vise și întotdeauna să-ți păstrezi acest zâmbet care ne luminează viețile și această poftă de a descoperi lumea. Același lucru le doresc tuturor fetițelor din lumea întreagă, să crească libere, sigure și îndrăznețe pentru a crește exact așa cum vor. Te iubesc infinit, luna mea.”, a scris Dulce Maria.

Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară

Cu ocazia postării făcute de Dulce Maria, fanii nu s-au putut abține și i-au lăsat vedetei nenumărate mesaje de apreciere. Aceasta are 8.6 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram, oamenii care o iubesc de pe vremea când făcea parte din “Rebelde” sau care au descoperit-o recent.

Oricum ar fi, Dulce Maria rămâne alături de ceilalți membri ai formație RBD un fenomen mondial, având în vedere succesul pe care l-au avut de-a lungul timpului.

Chiar dacă frumoasa roșcată este una dintre cele mai cunoscute persoane publice, asta nu înseamnă că soțul ei este total necunoscut în lumea mondenă, din contră.

Paco Álvarez și-a dedicat viața artei, la fel ca și soția lui. Bărbatul și-a început cariera în cadrul marilor companii mass-media, astfel că a reușit să scrie peste 3000 de programe înregistrate și 600 de programe live.

Soțul artistei a primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale, printre care și “Honorable Mention” în cadrul Festivalului de Film Metropolitan de la New York. Printre cele mai bune opere ale sale se numără și "Mis Días Contigo" (operă literară), "Huellas de febrero", "Rompecorazones", "Madre Tierra" și "Los Serdán”.

Dulce Maria și Paco Álvarez și-au făcut publică relația în 2017, însă cei doi erau deja împreună de un an. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului pentru piesa “No sé llorar”, însă au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

În articolul

Dulce Maria a sărbătorit alături de fiica sa. Ce mesaj i-a lăsat actrița micuței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x