Dulce Maria, alături de familie la sfârșit de săptămână. Ce hobby are fosta membră a trupei RBD

Publicat pe 12.01.2022 la 11:50 Actualizat pe 12.01.2022 la 12:45

Dulce Maria a postat o nouă serie de fotografii alături de familie. Fosta membră a trupei RBD și-a petrecut sfârșitul de săptămână lângă cei dragi, însă fanii au observat altceva. Ce hobby are artista.

Dulce Maria poartă o pălărie cu boruri largi și are părul desprins

Dulce Maria în cadrul unei conferințe de presă. 18 iulie 2018

Profimedia Images

De când a devenit mămică, Dulce Maria își petrece timpul alături de cei dragi și încearcă întotdeauna să posteze fotografii și filmulețe pe internet cu micuța Maria Paula. Acum puțin timp, vedeta le-a arătat fanilor câteva momente petrecute cu cei dragi, însă aceștia au observat altceva.

În ultima fotografie, Dulce Maria apare cu un arc cu săgeți în mână, semn că acesta este unul dintre hobby-urile sale atunci când vrea să evadeze din cotidian.

Dulce Maria, alături de familie la sfârșit de săptămână

În cele mai noi fotografii postate în online, Dulce Maria apare alături de soțul Paco Álvarez și micuța Maria Paula într-un loc de basm. Fosta membră a trupei RBD petrece timp alături de familie și se bucură de fiecare clipă.

“Un sfârșit de săptămână într-un loc frumos pentru a schimba aerul și a începe anul în forță. Împart cu voi câteva momente care m-au făcut să zâmbesc. Mulțumesc!”, a scris Dulce Maria în dreptul fotografiilor postate. Printre cei care i-au apreciat fotografia s-a aflat și fosta ei colegă de trupă, Maite Perroni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce familie frumoasă”, “Frumoși, va iubesc”, “Ce frumoasă e micuța Maria Paula”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Dulce Maria are peste 8 milioane de fani în online, iar dintre aceștia, mai mult de 100 de mii i-au apreciat fotografiile recente. De asemenea, peste o mie au comentat în dreptul lor.

Are doar 36 de ani, însă până la această vârstă Dulce Maria și-a dezvoltat o carieră care cu greu mai poate fi combătută. Și-a început parcursul în lumea artistică la vârsta de cinci ani și de atunci totul a mers pe o pantă ascendentă.

La vârsta de 11 ani a făcut parte din grupul muzical KIDS, iar la 15 ani s-a alăturat celor de la Jeans. A jucat în telenovele precum El vuelo del águila în 1994 și Nunca te olvidaré în 1999, însă un succes internațional l-a găsit cu producția Clase 406 în 2002.

Ce hobby are Dulce Maria, fosta membră a trupei RBD

Ulterior, Pedro Damian a cooptat-o pentru telenovela “Rebelde”, producție ce a fost văzută de fanii din întreaga lume, dar care a fost și dublu nominalizată la premiile Latin Grammy Award, cu vânzări de 20 de milioane de albume peste tot pe glob.

În fotografiile postate pe Instagram, Dulce Maria le-a arătat celor care o îndrăgesc și care este hobby-ul ei, mai precis trasul cu arcul. Fosta membră a trupei RBD este îmbrăcată cu haine închise la culoare, are părul desprins și poartă un machiaj natural. Aceasta o ține pe micuța Maria Paula în brațe și este ajutată și de soțul Paco Álvarez.

Alături de grupul RBD a înregistrat 9 albume de studio, atât în spaniolă, cât și în portugheză și engleză. Cei șase artiști au avut concerte în Mexic, America de Sud, Serbia, România, SUA și Spania. Pe data de 15 august 2008, grupul RBD a făcut anunțul care urma să-i întristeze pe fanii de pretutindeni.

Ultimul turneu RBD a fost Gira del Adios World Tour care s-a sfârșit în 2008.

În articolul

Dulce Maria, alături de familie la sfârșit de săptămână. Ce hobby are fosta membră a trupei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x