Dulce María continuă să fie surprinsă de succesul pe care l-a avut RBD de-a lungul timpului. “Este ceva ce nu înțelegem, dar se întâmplă”

Publicat pe 19.03.2024 la 15:03 Actualizat pe 19.03.2024 la 15:34

Dulce María a vorbit într-un interviu recent despre succesul pe care l-a avut Rebelde și RBD încă de la început și cum a văzut alături de colegi și prieteni această etapă a vieții profesionale.

actrița poartă părul lung într-un interviu

Dulce María continuă să fie surprinsă de succesul pe care l-a avut RBD de-a lungul timpului

Profimedia Images

Dulce María este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic la ora actuală. Și-a început cariera la vârsta de 5 ani, însă a devenit cunoscută în lumea întreagă în 2004, atunci când a participat ca și protagonistă în telenovela Rebelde. De asemenea, a făcut parte din grupul RBD și în 2023 a participat în cadrul ultimului turneu alături de formația care a făcut-o celebră.

Dulce Maria continuă să fie surprinsă de succesul pe care l-a avut RBD de-a lungul timpului

Între 2002 și 2003 a participat în cadrul telenovelei Clase 406, acolo unde a jucat împreună cu Alfonso Herrera. De asemenea, cei doi au format un cuplu. Ulterior, s-a dedicat complet carierei artistice. Pe alocuri, s-a mai vorbit despre escapadele sale amoroase, însă niciodată nu a ajuns să fie relații serioase. S-a căsătorit cu Paco Alvarez în 2019 și au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Maria Paula.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu recent, vedeta vorbește despre succesul pe care l-a avut alături de RBD și pe care nu l-a crezut niciodată la un nivel atât de mare.

“Am simțit iubire și energie, incredibil. Când ieșeam pe scenă și mă întâlneam cu acea generație Rebelde, cu fanii care mi-au urmărit cariera de-a lungul anilor și alții care m-au văzut doar de acum.”, a povestit aceasta. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și flmulețe. Cele mai recente sunt realizate în cadrul turneului Soy Rebelde Tour, acolo unde a participat pentru ultima oară alături de prietenii și colegii săi.

Citește și: Acum 15 ani, RBD lansa ultimul disc “Para olvidarte de mi”. Două dintre piesele de pe album au fost compuse de Dulce María

“RBD este ceva foarte mare. Niciodată nu termini de asimilat ceea ce se întâmplă cu această formație. Mă simt foarte recunoscătoare pentru că am putut să trăiesc toate astea. Am primit atâta iubire din toată lumea, dar mai ales din țara noastră, tot ceea ce s-a întâmplat în Brazilia, Columbia și SUA.”, a spus vedeta.

Detalii despre turneul RBD chiar de la artiștii care au urcat pe scenă

Atunci când au anunțat că Soy Rebelde Tour urmează să se întâmple, fanii s-au arătat mai mult decât încântați. De asemenea, au putut astfel să demonstreze evoluția lor ca și artiști, dar și ca persoane total diferite.

De data aceasta, fiecare și-a exprimat propriul stil, atât datorită ținutelor pe care le-au purtat pe scenă, dar și felului în care au reușit să transmită fiecare emoție.

Citește și: Dulce María vorbește despre depresie într-un podcast recent. Cum vede artista RBD una dintre cele mai recente probleme ale omenirii

“Ideea a fost de a aduna nostalgia, dar și evoluția RBD. Această evoluție din punct de vedere vocal arată că toți ne-am pregătit ani la rând, am crescut ca persoane și din punct de vedere creativ totul a fost mult mai clar.”, a spus Christopher Uckermann într-un interviu pentru o publicație importantă.

“Ne-am implicat încă de la început într-o producție incredibilă. Cu un specialist ca Giorgio care a făcut o treabă spectaculoasă și care a susținut fiecare concert într-o formă incredibilă tot turneul.”, a povestit Maite Perroni. Pe lângă relația ca și artiști pe care au creat-o pe scenă, membrii trupei RBD au rămas prieteni.

În articolul

Dulce María continuă să fie surprinsă de succesul pe care l-a avut RBD de-a lungul timpului. “Este ceva ce nu înțelegem, dar se întâmplă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x